marți, 13 ianuarie 2015

O noua teorie despre 11 septembrie 2011

Aceasta noua teorie are la baza declaratiile facute de un fost pilot CIA. Bill Lear, fiul celui care a inventat Learjet-ul a declarat ca atentatul nu putea sa se intample asa cum ni s-a prezentat la tv, cu atat mai mult cu cat pilotii nu aveau experienta.
"Nici un Boeing 767 nu a lovit Turnurile Gemene, desi asta a afirmat guvernul american. Asemenea accidente nu se intampla din urmatoarele motive: 
- sa luam drept exemplu zborul 175, care s-ar fi indreptat spre turnul sudic. Daca un Boeing 767adevarat s-ar fi ciocnit intr-adevar, ar fi trebuit sa se comprime efectiv atunci cand botul aeronavei ar fi atins coloanele din interior, foarte groase, facute din otel;
- coada aeronavei ar fi trebuit instantaneu sa se desprinda de aparat, sa se loveasca de coloanele de otel si sa cada;
- motoarele, la impactul cu coloanele de otel, ar fi trebuit sa-si pastreze forma si sa cada ori sa fie recuperate dupa prabusirea Turnurilor Gemene;
- nici un Boeing 767 nu poate sa aiba o viteza de 540 mile / ora la 300 de metri deasupra nivelului marii".

Lucrurile au fost foarte stranii in ceea ce a priveste acest atentat. Inca nu se stie cu exactitate ce modalitate s-a folosit pentru a minti o lume intreaga. Cert este ca atentatele, la adresa omenirii, continua. Priviti numai ce s-a intamplat in Paris.

sursa articol si foto: http://wow.bzi.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu