joi, 29 ianuarie 2015

Opreste-te din cautare - Rune Heivang

Exista o intelegere care iti poate aduce tot ce ti-ai dorit. Dincolo de concepte filozofice, tehnici sau metode care vor sa te invete ce sa faci, ca sa devii „ceva” sau „cineva”. Dincolo de spiritualitate, psihologie si religie.
Este pentru toata lumea, desi nu e pentru oricine.
Daca ai cautat. Si ai observat ca te invarti în cercuri, ca viata ti se deruleaza in aceleasi tipare. Daca simti ca poate ar trebui sa fie si altceva. Daca pana acum ai tot cautat. La Maestri. Invatatori. Consilieri. Terapeuti. Samani. In seminarii. Carti. Meditatii… Daca pana acum tot n-ai gasit. Vindecarea. Iubirea. Prosperitatea. Linistea…
Si cand aceasta intelegere vine nu doar din mintea rationala, cand vine de dincolo de cuvinte, pur si simplu stii ca e Adevarul. Asta, cand iti vine timpul sa stii. Nici mai devreme, nici mai tarziu.
Iar cand intelegi profund si complet, traiesti liber si în armonie cu tot ce este, chiar Acum. Tot timpul. Intelegerea te elibereaza. Iti aduce linistea interna, fericirea si libertatea pe care atat le-ai cautat.
Si iti dai seama ca tot ce vei fi facut inainte a fost doar o pregatire pentru calatoria de trezire la adevarata-ti natura.
Este cel mai mare cadou pe care poti sa ti-l oferi chiar tu: sa afli cine esti cu adevarat.
Pentru ca iti aduce eliberarea de limitari. Eliberarea din cautarea libertatii, a fericirii si a sigurantei.
sursa articol si foto: http://runeheivang.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu