joi, 1 ianuarie 2015

Trebuie sa stii - Pasi spre Noua Ordine Mondiala... SUA vor să staţioneze în Europa, posibil în România, 150 de tancuri şi vehicule blindate

Foarte multi s-au intrebat de ce Rusia a atacat Ucraina si de ce statul rus isi pune in pericol economia si chiar existenta de sine intr-un conflict care nu poate decat sa o dezavantajeze. Raspunsul este unul foarte clar - acest razboi face parte dintr-un imens puzzle ce are ca obiectiv realizarea unei armate mondiale si implicit a unei Ordini Mondiale.
Recent SUA a anuntat ca  intenţionează să staţioneze aproximativ 150 de tancuri şi vehicule blindate în Europa - în România, Polonia sau ţările baltice - până la sfârşitul lui 2015, care vor fi utilizate în cadrul antrenamentelor forţelor americane în regiune.
Motivul pentru care SUA vrea sa faca acest lucru il reprezinta razboiul din Ucraina. Si astfel, sub pretextul necesitatii consolidarii Europei de Est in caz de urgenta SUA reuseste sa isi intareasca pozitia militara in interiorul fostelor tari comuniste, printre care si Romania.
Comandantul fortelor americane in Europa, generalul-locotenent Ben Hodges a declarat: "Spre sfârşitul lui (...) 2015, vom reuşi să transportăm tot echipamentul necesar pentru a forma o brigadă solidă. Aceasta înseamnă trei batalione plus un escadron de recunoaştere, sedii pentru artilerie, ingineri care vor fi staţionaţi în Europa. Vorbim despre aproximativ 150, poate 160 de tancuri de tip M1, precum şi vehicule de luptă de tip M2 Bradley şi 24 de piese de artilerie cu autopropulsie"
Potrivit generalului american, cel puţin o treime din aceste tancuri vor rămâne staţionate în bazele de antrenament americane din Germania. In schimb o parte dintre aceste vehicule ar putea fi distribuite în ţările baltice, Polonia sau România, dacă va exista un interes strategic şi aceste ţări vor accepta staţionarea vehiculelor americane.
Dupa cum vedem asisitam la o adevarata invazie americana in Romania. Poate pentru unii acest lucru reprezinta o binecuvantare, dar in fapt asistam la anihilarea intregii tari.

sursa articol: http://www.mediafax.ro/       sursa foto: http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu