miercuri, 14 ianuarie 2015

Turcia acuza CIA si MOSSAD-ul de atentatele de la Paris!!

Un lucru imbucurator, zic eu, s-a intamplat zilele acestea in interiorul politicii mondiale. Turcia, stat membru NATO, acuza, prin intermediul politicienilor sai, CIA si MOSSAD-ul israelian de atentatele de la Paris.
Startul acestor acuzatii fara precedent, pentru o tara NATO, a fost dat de declaratia lui Melih Gokcek, primarul capitalei Turciei, Ankara, care a sugerat implicarea în atacuri a MOSSAD-ului, serviciul secret israelian. Această afirmație a fost facuta duminică de la tribuna unui congres al tineretului din Partidul Islamist al Dreptății și Dezvoltării, de guvernământ.
Conform lui Gokcek Israelul ar fi fost deranjat de votul din Parlamentul Franței în sprijinul recunoașterii statului Palestina. „Evident că Israelul nu vrea ca sentimentul (independenței palestiniene - n.r.) să se răspândească în Europa. De aceea, este sigur că Mossadul se află în spatele acestui fel de incidente. Mossadul inflamează islamofobia provocând asemenea incidente" a declarat primarul Ankarei.
Declaratiile lui Gokcek au fost intarite de parlamentarul turc Ali Sahin, care a  a scris pe Twitter că atacul de la Charlie Hebdo „a fost regizat ca o scenă dintr-un film” de forțe care vor să discrediteze Islamul.
Cireasa de pe tort a revenit insa presedintelui turc Erdogan care a declarat: „Evenimentele urmează un scenariu scris dinainte și ar trebui să fim conștienți că este vorba de un complot împotriva lumii islamice.”
De partea turcilor se afla rusii, cat si iranienii, care pun la indoiala tot ceea ce s-a intamplat la Paris.

Adevarul este ca la Paris a fost o mare si rusinoasa inscenare. O inscenare impotriva lumii intregi care are insa un rol mult mai profund decat ceea ce se afirma in randul adversarilor SUA. 
In schimb, pur si simplu faptul ca se pune la indoiala acest atentat face ca o parte de adevar sa ajunga la cei care de obicei sunt "orbi". Poate la inceput nu vor crede, dar cu timpul, parti mai multe de adevar vor iesi la iveala. Asa cum s-a intamplat cu atentatele de la 11 septembrie 2011 cat si cu razboaiele care au urmat. Aceste declaratii reprezinta un inceput.

sursa articol si foto: http://www.evz.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu