vineri, 13 februarie 2015

Cat de adevarate sunt executiile musulmanilor ISIS?

executie pilot iordanianRemarc faptul ca saptamanal, ISIS, principalul stat mafiot al lumii, ucide zeci de prizonieri, occidentali sau chiar cetateni din propriul stat.
Mass media este oripilata de aceste crime facand din ele un adevarat spectacol macabru. Zeci de filmulete scapa pe net si prezinta executii din ce in ce mai macabre si mai crude, evident pentru a starni populatia.
Filmuletele scapate pe internet si prezentate de Occident ca dovezi ale cruzimii de care dau dovada musulmanii ISIS prezinta, in schimb, multe semne de intrebare. Chiar expertii occidentali au pus sub indoiala veridicitatea fiecarei pelicule ce prezenta aceste executii.
Tipetele, personajele (unele asa-numite vedete hip-hop), chiar peisajul din acele imagini pareau a fi false. False precum tot acest razboi mincinos impotriva terorismului.
Un ultim filmulet, cel al iordanianului ars prezinta si el multe semne de indoiala. Astfel de semne de indoiala le-au reprezentat curajul cu care iordanianul intampina flacarile precum si taria de a nu tipa in timp ce flacarile ii mistuiau corpul.
Potrivit Daily Mail, o publicatie din Arabia Saudita sustine ca teroristii ar fi recunoscut ca l-au drogat pe Moaz al-Kasasbeh, pilotul iordanian.
Conform acestei publicatii iordanianul ar fi fost sedat atat de puternic incat nici nu isi dadea seama ce se intampla in jurul sau, fapt ce ar fi reprezentat motivul privirii resemnate a victimei, dinaintea executiei, dar si taria pe care a avut-o, de a nu tipa, in timp ce flacarile ii ardeau trupul.
Publicatia mai citeaza si niste "observatori anonimi" care ar fi studiat inregistrarea executiei si care au ajuns la concluzia ca, la scurt timp, centrii senzoriali au fost distrusi, astfel ca Moaz nu a simtit durere. "Este important ca parea inconstient. si ca nu ii era frica", au declarat observatorii.
Aceasta explicatie tampita expusa de un tabloid saudit (Arabia Saudita este pricipalul stat arab aliat al SUA, iar mogulii sauditi, care au finantat formarea noului stat ISIS si Al-Qaida, sunt pionii Ocultei Mondiale) imi intareste si mai mult ipoteza falsificarii grosolane ale acestor executii.

sursa articol si foto: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu