marți, 17 februarie 2015

Consilierul principal al lui Obama face dezvaluiri despre extraterestri - Video

John Podesta, fost consilier politic al presedintelui american Barack Obama, a posta un mesaj pe Twitter prin care isi exprima cel mai mare regret al sau din 2014. Cel mai mare regret al sau din 2014 este faptul ca nu a reusit sa declasifice, cat a stat la Casa Alba, dosarele legate de extraterestri.
Mai apoi fostul consilier si viitor sef de campanie al lui Hillary Clinton si-a intarit spusele folosind o expresie folosita in Dosarele X, celebrul serial SF din anii 90: "the truth is out there".
Podesta nu se afla la prima declaratie de acest gen. In anul 2002 acesta a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "a venit momentul sa aflam adevarul despre ce se afla acolo", si a mai spus ca poporul american poate face fata adevarului.
Trebuie sa recunosc ca autoritatile ne pregatesc intr-un fel pentru o dezvaluire de mari proportii, si spun asta deoarece oameni politici importanti precum John Podesta nu fac afirmatii gratuite si fara sa suporte consecinte dure din partea autoritatilor.
Aceste declaratii sunt niste mici debusee prin care se incearca o dezvaluire de proportii in viitor. Un viitor ce poate fi unul destul de apropiat. Problema care se pune este - acei extraterestri care urmeaza a fi scosi la iveala sunt oare ei benefici pentru omenire?

sursa articol si foto: http://jurnalul.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu