luni, 9 februarie 2015

Misterul Pietrei de la Roswell

The Roswell RockOrasul Roswell din New Mexico, SUA, este foarte cunoscut lumii drept spatiul celui mai mare eveniment ufologic cunoscut de pana acum - celebra prabusire a unui OZN sau a doua OZN-uri din anul 1947.
Zona in care este amplasat acest oras este una destul de bizara dar si importanta pentru SUA. Desi este plasata intr-un desert arid, zona orasului Roswell a fost ravnita de catre autoritatile americane care au cucerit-o din mainile mexicanilor. In aceasta zona se intampla, periodic, fenomene ciudate si este de mentionat faptul ca aici este amplasata o baza militara foarte importanta in care se gasesc ogive nucleare.
Revenind la subiect, in acest areal, la 40 de kilometri de locul prabusirii OZN-ului sau OZN-urilor, a fost gasita o piatra cu insemne curioase si cu proprietati magnetice.
Crop Circle at Chiseldon, U.K., reported August 2, 1996.Dupa o examinarea microscopica detaliata s-a constat ca piatra nu prezinta urme de unelte sau de prelucrare ceea ce este extrem de ciudata avand in vedere ca roca pare sa fi fost prelucrata acum mult timp in urma. In interiorul pietrei au fost gasite elemente metalice necunoscute ceea ce a sporit si mai mult misterul acestei pietre.
O coincidenta si mai bizara este reprezentarea geometrica de pe piatra care seamana izbitor cu o forma facuta in lanurile de grau din Chiseldon, Marea Britanie, raportata la data de 2 august 1996.
Au aparut si contestatari care sustin ca piatra este un fals si nu are nicio legatura cu fenomenul ufologic.

sursa articol: http://www.jasoncolavito.com/     sursa foto: http://cropcirclesresearchfoundation.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu