joi, 19 februarie 2015

Nu uita

Viata poate fi un chin pentru multi oameni. In goana noastra dupa bani si pozitie in societate uitam un lucru esential - sa zambim. Acest lucru pare sa nu conteze intr-o societate in care seriozitatea este ordin de lege.
Totusi, a zambi nu inseamna numai a te simti bine pe moment. A zambi inseamna a te relaxa si astfel a lasa organismul sa functioneze la cei mai inalti parametri (zambetul este unul dintre cele mai bune medicamente contra cancerului, poate cel mai bun). A zambi inseamna a te detasa de toate problemele tale si a confirma Universului ca totul este ok in viata ta - acesta poate fi pasul decisiv in rezolvarea problemelor.
A zambi inseamna a te incadra intr-un spectru energetic mai inalt. Un spectru care te poate apropia de o viata mai fericita. A zambi inseamna a cauta pozitivul in viata ta si a lasa orice aspect negativ si neplacut in urma.
A zambi inseamna a trai momentul si a gusta din plin de el. A zambi inseamna, in acelasi timp, a renunta la trecut si la suferinta care te-a marcat de-a lungul timpului.
Un zambet sincer este o prima dovada a unui suflet mare dar reprezinta si o atestare a faptului ca viata ta se afla pe drumul cel bun. Asa ca nu uita - zambeste.

sursa foto: www.lavi-enrose.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu