luni, 2 februarie 2015

Ritualurile oculte din fieful familiei Rothschild - Video

Familia Rothschild este una dintre cele mai mari familii evreiesti oculte. Poseda averi impresionante, controland aproape toata economia mondiala. In schimb, in interiorul familiei se organizeaza ritualuri oculte erotice.
Jocurile sexuale (sexul in grup) din interiorul familiei evreiesti reprezinta de fapt "o magie sexuala". Organele sexuale umane reprezinta zone energetice foarte puternice, iar acesti indivizi sunt constienti de acest fapt asa ca se folosesc de aceste emanatii energetice.
Ritualurile sexuale sunt si o modalitate, extrem de eficienta, de manipulare a politicienilor. La aceste ritualuri sunt invitati cei mai influenti oameni din lume, care mai apoi sunt folositi de acesti mafioti. Daca politicienii lor "de casa" renunta la a mai coopera cu ei, acestia din urma vor fi trasi pe linie moarta printr-o serie de dezvaluiri care ii vor compromite.
Ritualurile sexuale din interiorul acestei familii sunt prezentate in filmul Eyes Wide Shut a lui Stanley Kubrick (va recomand sa vedeti acest film). Stanley Kubrick, cel care a falsificat aselenizarea, a fost, o perioada, omul ocultilor. Fiind invitat la toate intalnirile elitei, acesta nu a ezitat si a ecranizat o parte a realitatii la care a fost partas.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu