sâmbătă, 7 martie 2015

Comunicat oficial - In Himalaya autoritatile indiene si chineze au descoperit o baza extraterestra

Imagini pentru muntii himalayaStatul chinez si cel indian au emis un comunicat in care se arata ca la granita celor doua tari, in muntii Himalaya, a fost descoperita in subteran o baza extraterestra. In comunicat se mai precizeaza si faptul ca autoritatile incearca sa calmeze populatia in timp ce monitorizeaza atent zona pentru evitarea unui eventual pericol.
Se pare ca aceste state au fost obligate sa dea acest comunicat din cauza numarului mare de hindusi care au fost martori la aparitia OZN-urilor din acea zona.
Intre cele doua state existau tensiuni deoarece India suspecta China ca intentioneaza sa pregateasca un atac aerian. China a dezmintit acest fapt si a propus Indiei trimiterea unei echipe mixte de specialisti in zona.
Populatia bastinasa care a fost martora la aparitia obiectelor neindentificate a confirmat faptul ca in interiorul muntilor s-ar afla o baza extraterestra.
In interiorul zonei cu pricina cele doua state nu au permis accesul specialistilor straini, cu exceptia ufologului George Malley. Acesta a avut permisiunea de a se deplasa in zona si a reusit sa vada obiectele zburatoare.
Conform acestuia, navele spatiale pe care le-a vazut vin de pe planeta Gootan. Malley a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a observat ca OZN-urile aveau o lumina violet si pe partea inferioara o marca specifica. Acesta a mai specificat ca OZN-urile nu sunt aparate de lupta ci sunt destinat spionajului terestru.
Teritoriul in care a fost gasita baza extraterestra a fost in permanenta o adevarata zona de conflict intre cele doua state, fiind revendicat de ambele tari, desi este lipsit de populatie, cu o clima aspra si situat la o inaltime inaccesibila omului. In zona au mai ajuns doar niste alpinisti care au avut curajul de a se apropia de acest teritoriu.
In prezent patrulele chineze si indiene pazesc zona in cauza si nu permit nimanui sa intre in perimetrul considerat a fi apropiat de baza extraterestra.

sursa articol: http://www.ziarulevenimentul.ro/   sursa foto: www.ipedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu