luni, 30 martie 2015

Expertul NASA Clark McClelland declara ca a fost martorul unui contact oficial cu alte fiinte

Clark on Veritas RadioUltimii ani au fost marcati de foarte multe dezvaluiri. Dezvaluiri care par sa fie combatute din ce in ce mai greu de catre agentiile americane. O asemenea dezvaluire este si cea a lui Clark McClelland, care a declarat faptul că a fost martorul unui eveniment extraordinar.
Clarck McClelland este un individ controversat, acesta a declarat ca a lucrat la NASA ca inginer aerospațial  timp de 35 de ani, din 1958 până în 1992. Acesta a mai declarat ca el este printre singurii care a vazut cu ochii lui forme de viata extraterestre.
Prin intermediul site-ului sau http://www.stargate-chronicles.com/ afirma că, în timp ce monitoriza o misiune top secretă, în calitate de tehnician, de la centrul de control, a putut să observe, timp de un minut și șapte secunde, o entitate extraterestra care stătea în poziție verticală pe naveta spatiala și gesticula, parand sa dea instrucțiuni astronauților, care, la randul lor, încercau să remedieze o defecțiune majoră.
NASA a reactionat la aceste afirmatii incendiare spunand sec - "delireaza".

sursa: http://www.realitatea.net/

Un comentariu:

  1. Tu trebuie să îţi cultivi o atitudine de aşteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalţi oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”.
    Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : ioanapostul@hotmail.es

    RăspundețiȘtergere