joi, 5 martie 2015

Extraordinar - Recunostinta de cioara

Cum îşi arată nişte ciori recunoştinţa faţă de o fetiţă care le hrăneşte în fiecare zi - GALERIE FOTOCui ii plac ciorile? Pariez ca nu sunt multi care simpatizeaza aceste inaripate negre si foarte deranjante. Orasele sunt pline de ciori, atat de pline incat cand se inalta un stol spre cer il intuneca (problema ciorilor are o cauza umana - oamenii au eliminat pasarile rapitoare pentru a-si proteja animalele de casa, ceea ce a stimulat inmultirea acestor pasari).
Ciorile sunt niste pasari extraordinare. Sunt foarte inteligente (mai inteligente decat cainii si decat unele primate, fiind la nivel cognitiv aproape de papagalii kea) iar aceasta caracteristica le face sa se adapteze foarte usor la orice conditie de viata - inteligenta este unul din factorii care le face sa domine cerul marilor orase.
O dovada a inteligentei dar si a recunostintei de care dau dovada aceste inaripate o reprezinta o intamplare ce a avut loc in SUA, Seattle. In acest oras, o fetita de 8 ani obisnuia sa hraneasca ciorile din cartier. Ca semn de recunostinta, pasarile i-au adus daruri - maruntisuri stralucitoare pe care fetita le pastreaza cu sfintenie.
FOTO: Bored PandaPrintre darurile primite de la ciori se regasesc nasturi, piese de lego, bucatele de metal si chiar o margea in forma de inima. Ciorile au reusit sa recupereze pana si un capac de la aparatul de fotografiat pe care mama fetitei il pierduse cu ceva timp in urma.
Probabil ca multi vor fi dezamagiti de articolul meu de azi - este adevarat ca nu am postat nimic despre extraterestri sau paranormal, dar cred ca inainte de a ne gandi si de a acorda atentie vizitatorilor din spatiu ar trebui sa ne focalizam putin atentia si asupra animalelor din jur cu care impartim aceasta realitate.
Observand aceste animale vom putea intelege mai usor cat de minunata este aceasta lume si cat de fascinanta e.
Sa nu uitam ca Universul salasluieste prin fiecare vietate pe care o observam. Vietate care, impreuna cu noi, formeaza ceea ce noi numim Dumnezeu.

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2012/02/papagalii-pasari-super-inteligente.html

FOTO: Bored Panda

FOTO: Bored Panda

foto: Bored Panda
sursa foto si articol: http://www.descopera.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu