duminică, 19 aprilie 2015

Autoritatile chiliene recunosc existenta unui OZN

OZN 1 In 2013 niste mineri chilieni care urmau sa intre in subteran, intr-o mina de cupru, au realizat un film mai putin obisnuit. Acesti au reusit sa filmeze un obiect zburator neindentificat deasupra zonei in care se aflau.
Totusi, asemenea filme cu OZN-uri au inundat internetul in ziua de azi, astfel ca aceasta filmare nu ar trebui sa provoace nimic - este usor sa truchezi un film. 
Ce e curios este faptul ca autoritatile chilieni au reactionat. Acestea au declarat ca nu recunosc obiectul misterios si ca, in mod sigur, acesta nu a fost realizat de oameni fiind mai mult ca sigur un OZN.
Autoritatile au desfasurat o investigatie amanuntita cu privire la acest eveniment si mai apoi au publicat filmuletul cu pricina. Anchetatorii cat si reprezentantii guvernului chilian au confirmat ca discul argintiu, cu diametru de aproximativ zece metri, care a putut fi vazut zburand pe verticala si orizontala prezenta miscari care nu pot fi efectuate de nici un obiect realizat de oameni.
Oficialitatile au mai declarat ca obiectul nu este cu siguranta un aparat experimental, un balon meteorologic si nici macar un aparat militar.
Trebuie sa recunosc ca aceasta confirmare a fenomenului OZN este cel putin stranie. De obicei guvernele nu doresc nici macar sa discute despre acest fenomen mai ales sa-l recunoasca.
Acum ma intreb daca nu cumva aceasta recunoastere face parte dintr-un plan ocult sau chiar acesti guvernanti vor sa scoata adevarul la iveala. Pana la urma a fost doar un film.

sursa foto si articol: http://www.bzi.ro/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu