joi, 30 aprilie 2015

Calea maestrului - Ce crezi despre tine?

V-ati gandit vreodata la asta? Daca cumva v-ati gandit cred ca ati crezut pe moment ca parerea a fost una destul de buna.
Va recomand sa meditati (ma refer la o meditatie destul de serioasa) putin la aspectul asta si o sa vedeti ca au fost zile in care ati avut o parere proasta despre voi insiva. De multe ori parerea pe care v-ati facut-o in anumite momente va poate afecta in timp, fara sa va dati seama de asta.
Totul se afla in subconstient si iese la iveala doar cand aveti un examen (parerea proasta pe care ati avut-o despre dvs in trecut va iesi la iveala sub forma unei stari de inferioritate pe care o resimtiti inainte de examen, pentru ca totul se reflecta asupra propriei persoane), un moment tensionat sau in care ceva a iesit prost.
Daca ati simtit asa ceva cred ca este momentul sa lucrati cu dvs. Sa va luat o ora libera si sa va puneti o intrebare... ce cred despre mine?
Incercati sa fiti cat mai obiectivi. Sa va amintiti cand ati trisat, copiat (pentru a va da seama ca nu ati fost neindreptatit cu nimic), barfit, cand ati urat cu adevarat pe cineva, cand ati vorbit de rau sau ati jignit etc. Toate aceste forme negative de manifestare se reflecta in personalitatea oricarui om si o influenteaza negativ, deoarece, in subconstient, persoana nu are o parere prea buna despre ea.
Printr-o asemenea meditatie va veti da seama ce ati fost, cine sunteti si ce puteti deveni daca va veti controla comportamentul si sentimentele. Astfel, veti lucra cu dvs si va veti schimba in timp parerea despre persoana care sunteti. Asta este unul din primii pasi catre maestrie.
Asadar... ce credeti despre dvs?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu