sâmbătă, 18 aprilie 2015

Germania - principalul avanpost ocult al Europei

Odata cu infrangerea definitiva a lui Napoleon, dupa batalia de la Waterloo, 1815,  in interiorul concertului european si-a facut aparitia o noua forta - Prusia. Predecesoarea statului german, Prusia, si-a regasit simtul patriotismului (timp de multe secole actualul spatiu german a fost impartit in zeci de state de marimi mici) sub ocupatia napoloniana, iar dupa disparitia imparatului francez, a cautat sa patrunda in randul marilor puteri europene.
Prusia a beneficiat de sprijinul marilor familii evreiesti, in frunte cu familia Rothschild, pentru a-si dezvolta o economie puternica bazata pe investitii in industria grea. Dezvoltarea puternica a industriei grele a mers mana in mana cu dezvoltarea armatei, Prusia fiind prima tara care a stabilit obligativitatea stagiului militar.
In acelasi timp, Prusia a inceput sa-si sporeasca eforturile pentru a unifica toate statele germane si a construi un mare imperiu german. Primul pas serios a fost razboiul pe care l-a dus cu Imperiul Austriei.
Denumit si Razboiul de Sapte Saptamani (a durat sapte saptamani, 14 iunie - 23 august 1866), conflictul austro-prusac a fost transat destul de repede in favoarea Prusiei, desi, la inceput, marea favorita parea a fi Austria, datorita marimii si a fortei armatei sale.
Dupa pierderea razboiului, Austria ceda Prusiei, Holsteinul si iesea din Confederatia Germana (o confederatie alcatuita din toate statele germane, printre care si Prusia).
Dupa ce a castigat acest razboi, Germania a devenit principalul stat german din Europa devenind o aspiranta clara la titulatura de cel mai influent stat de pe continent. Ajutata in permanenta de investitiile marilor familii oculte, Prusia a avansat mult economic in comparatie cu rivalele sale Austro-Ungaria, Franta, Rusia si chiar Marea Britanie.
In interiorul statului prusac incepeau sa prinda contur idei care mai tarziu, in perioada nazista, aveau sa produca mult rau. Prusacii se credeau rasa pura si nazuiau ca divinitatea ii va ajuta sa conduca lumea. Evreii erau pretuiti desi se formau idei cum ca acestia ar fi de fapt inamicii principali ai poporului german.
Dupa ce a dus o politica de izolare externa a Frantei, Bismarck, cancelarul Prusiei, implica statul german intr-un razboi decisiv impotriva francezilor lui Napoleon al III-lea. Dispunand de o armata mai moderna si o tactica de razboi mai avansata, Prusia invinge Franta, ducand la sfarsitul Imperiului Francez si a lui Napoleon al III-lea si a instituirii celei de-a treia Republici Franceze.
Dupa acest razboi, statul german nou unificat se proclama Imperiu, astfel se formeaza Imperiul German, stat care avea sa domine Europa pana la Primul Razboi Mondial.
In acelasi timp, marile familii evreiesti au acaparat toata puterea politica in stat dupa ce, in prealabil au acaparat toata puterea economica.
Cu ajutorul fortei noului stat german, marile familii evreiesti demarau afaceri suspecte in multe state europene pentru ca mai apoi sa le santajeze prin manevre politice externe ce avea in prim-plan statutul influent al statului german. (cititi si Conspiratie istorica - Afacerea Strousberg si ingenuncherea Romaniei in fata fortelor oculte).
Primul Razboi Mondial, o opera oculta gandita de secole, a avut ca scanteie asasinarea printului mostenitor al Imperiului Austro-Ungar, Franz Ferdinand la Sarajevo, si a implicat Germania, ca aliat al austro-ungarilor.
Totusi, razboiul a fost starnit de demersurile marilor familii oculte care au angajat marile forte europene in doua mari aliante Antanta (formata din Marea Britanie, Franta si Rusia) si Puterile Centrale (formata din Germania, Austro-Ungaria, Italia si Romania - cele doua din urma vor renunta la alianta dupa inceperea razboiului) si au starnit o puternica cursa a inarmarilor.
In timpul razboiului, Germania este tradata de catre familiile evreiesti care vor scoate din tara cantitati mari de aur si valuta. Totusi, si fara ajutorul evreilor, Germania continua sa sa se opuna serios puterilor Antante ajungand aproape de victorie. Dar evreii vor implica cel puternic stat mondial in jocul armat european si Imperiul German va fi infrant.
In perioada interbelica Germania va ajunge din nou la mana marilor familii evreiesti care, prin intermediul SUA, vor imprumuta statul german cu sume imense. Sume care vor fi redirectionate mai apoi catre viitorul lider german Adolf Hitler, care, cu ajutorul acestor bani va reusi sa puna mana pe putere.
Hitler implica Germania intr-un nou conflict mondial si demareaza un razboi total impotriva Natiunilor Unite (SUA, Marea Britanie si Uniunea Sovietica). Un razboi total care, in ciuda faptului ca era dus impotriva SUA, era finantat de marile concernuri americane (concernuri detinute tot de marile familii evreiesti).
Tot aceste concerne americane vor sprijini Germania in masacrarea mai multor milioane de evrei si tigani de pe intreg continentul european. Trebuie sa mentionez ca familiile evreiesti de vita nobila au scapat in mare parte si au emigrat in SUA si viitorul stat Israel.
Infranta iar, Germania va fi impartita in doua state - Republica Federala Germana (RFG- stat capitalist dezvoltat economic) si Republica Democrata Germana (RDG-stat comunist controlat de Uniunea Sovietica).
Prin intermediul RFG-ului, statul german capitalist autentic continua sa existe. In 1953 RF Germana refuza sa plateasca despagubirile de razboi (si dupa Primul Razboi Mondial, Germania a refuzat sa plateasca datoriile de razboi) in timp ce marile puteri se prefaceau ca trec cu vederea acest aspect.
Finantata puternic de marile familii evreiesti prin intermediul Planului Marshal, RF Germana se va dezvolta devenind o mare putere finantatoare. RF Germana a finantat cu bani proprii Grecia, Spania, Italia, Portugalia, pentru ca mai apoi, in timpul crizei de dupa anul 2008, sa le santajeze folosindu-se de organismul international mafiot FMI.
Dupa unirea Germaniei din 1990. statul german continua sa se implice serios in economia europeana. Moneda Euro este un concept ce are ca model fosta Marca germana si are ca prim reper economia Germaniei iar Uniunea Europeana este la picioarele nemtilor care manipuleaza deciziile acestei organizatii inter-statale dupa cum doresc ei.
Germania este singurul stat care a refuzat sa-si plateasca toate datoriile de razboi sau chiar din timp de pace fara sa fi fost trasa la raspundere. Astfel ca putem spune ca Germania este principalul avanpost ocult al Europei.


sursa foto: http://forthosewitheyestosee.blogspot.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu