vineri, 17 aprilie 2015

Vaccinurile vor deveni obligatorii!!!

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a propus o lege prin care obliga toti parintii sa vaccineze copiii. In cazul unui refuz, parintii ar putea fi sanctionati.
Recunosc ca am fost vaccinat de mic si pana acum nu am patit nimic. Dar, trebuie sa mentionez ca, toate vaccinurile care au fost facute pe pielea mea au fost fabricate in Romania, in mare parte la Institutul Cantacuzino.
Intre timp, Institutul Cantacuzino a "intrat la apa". De fapt a fost bagat cu forta la apa de baietii destepti de la Ministerul Sanatatii (sub comanda directa a UE) care nu au mai pompat niciun banut in el. Dupa ce Institutul Cantacuzino a intrat la apa au si aparut noile vaccinuri straine care practic au inundat piata autohtona.
Pana la aparitia vaccinurilor straine (vaccinuri mai agresive decat cele fabricate la noi) lista incidentelor cauzate de acele "medicamentoase" era aproape nula.
Acum, in schimb, lucrurile s-au schimbat periculos de mult. Aproape anual aud cazuri in care apar copii ce au facut reactii adverse la multe dintre vaccinurile straine de pe piata si asta este extrem de ingrijorator.
Ce este si mai ingrijorator este faptul ca acum statul vrea sa ne oblige sa vaccinam copiii cu asemenea vaccinuri.
Nu pot sa nu ma gandesc ca eliminarea Institutului Cantacuzino (un institut in care chiar se facea treaba) din sistemul medical romanesc a fost, de fapt, de mult timp gandita pentru a introduce cu forta vaccinurile straine. Dvs ce credeti?

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2013/09/industria-farmaceutica-romaneasca.html

2 comentarii:

  1. Cred ca vaccinurile nu au acoperire stiintifica si ca e o o propaganda desantata a concernelor big pharma ...nu exita dovezi reale ale beneficitatii acestora, dar se pare ca intr-adevar vaccinurile marilor concerne farmaceutice sunt gandite pentru imbolnavirea, omorarea si/sau sterilizarea populatiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum o saptamana a fost o emisiune in care cineva a spus ca nu poate fi obligatorie vaccinarea pentru ca toate constitutiile vorbesc de integritatea corporala. Chiar nu cred ca are cum sa iasa o astfel de lege, nu ar fi legal.

    E tragica situatia de la Institut. Am inteles ca acolo sunt atat interese corporatiste cat si imobiliare. Poate, totusi, asa cum se dovedesc atatea fapte de ,mare coruptie, o fi in lucru si vreun dosar legat de cei care au dus la ruinarea institutului. Mi se pare o fapta grava, undeva spre tradarea nationala, sa nu ai in caz de nevoie, unde sa fabrici un vaccin.

    RăspundețiȘtergere