miercuri, 13 mai 2015

Asteptandu-l pe Mesia - Mitul eroilor

Il asteptam pe Iisus si credem ca atunci cand se va intoarce va judeca pe cei rai si ii va salva pe cei buni. In acelasi timp ii asteptam si pe extraterestri sa vina - cei buni. Sa vina si sa salveze lumea de dezastre si de elita oculta care ne conduce si ne sclavizeaza.
Noi tot timpul asteptam sa vina cineva sa ne salveze. Suntem in asteptare mereu si acest fapt a fost observat si de mass media care a inventat eroi. Eroi gen Superman sau Batman care au ca scop salvarea unei populatii neajutorate au inundat cinematografele.
In realitate noi nu avem nevoie de nimeni. Noi suntem adevaratii eroi care trebuie redescoperiti si reevaluati.
Mitul eroilor salvatori a fost si este unul foarte nociv. Prin simplul fapt ca acceptam ideea unui salvator suntem de acord cu neputinta noastra. O neputinta venita din lenea noastra de a accepta faptul ca noi suntem mult mai mult decat niste fiinte din carne si oase.
In aceasta realitate noi suntem niste zei capabili de a decide totul. Noi suntem Mesia, Superman sau Batman, asta este adevarul.
Biserica a stiut asta si a inventat eroi salvatori pentru a ne induce ideea de neputinta in fata vietii si Universului. Ocultii au marsat si ei puternic pe aceasta metoda de manipulare si folosindu-se de mass media au creat noi eroi. Desi suntem constienti ca eroii de la tv sunt falsi, in subconstientul nostru se intareste ideea neputintei.
Asa ca renuntati la idoli si eroi si reevaluati-va fortele. Voi sunteti eroii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu