luni, 18 mai 2015

Cand visele te iau pe nepregatite

Ti s-a intamplat asa ceva? De multe ori am observat cum unii oameni reusesc in viata mai mult decat si-au propus dar mai apoi au clacat. Au clacat atat de rau incat au creat mituri in jurul lor. Unul dintre aceste mituri este reprezentat de castigatorii tragerii loto.
Se spune ca toti cei are au castigat la loto mai apoi au pierdut tot. De fapt, se spune doar. In realitate exista un sambure de adevar in toata chestia asta. Au existat foarte multe persoane care au reusit sa castige sume mari de bani sau au devenit faimosi peste noapte pierzand mai apoi mai mult decat au castigat. Este o realitate din care unii oamenii se trezesc foarte tarziu, daca nu chiar prea tarziu.
Omul trebuie sa fie pregatit pentru faima sau bogatie. Nimic nu vine fara o pregatire in prealabil a succesului sau daca se intampla cate o asemenea reusita roadele ei se pierd imediat.
Omul trebuie sa isi pregateasca drumul pe care sa inainteze si sa fie consecvent in a-si pregati cele mai bune conditii de trecere prin acest spatiu. Pentru a reusi este nevoie de a-ti inocula convingeri puternice si a le pastra in minte in orice conditii.
Este necesar sa stii ca inaintea succesului poate sa apara problemele sau haosul. Un haos creator - nimic nu se schimba in viata unui om fara haos.
Este de dorit ca succesul sa apara treptat caci astfel individul va constientiza pe deplin noua stare a situatiei si isi va construi un nou set de valori si de ganduri de prosperitate care sa se plieze pe fiecare noua treapta de bogatie.
Imbogatiti-va gandurile cu idei de prosperitate si de bucurie. Puneti in aplicare Legea Atractiei si asteptati-va la prosperitate. Nu va lacomiti, aveti rabdare cu Universul caci El stie mai bine cand sa va dea mai mult.

P.S. - Sunt unii care au devenit bogati dintr-o data dar care mai apoi au reusit sa isi dezvolte o gandire a succesului si a prosperitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu