duminică, 10 mai 2015

Cazul Roswell resuscitat - Fotografii prezentate in premiera de la celebrul incident OZN... Video

roswell - Huffington PostCazul Roswell suscita inca interes dupa 68 de ani de la incidentul cu pricina. Recent au fost prezentate, in premiera, niste fotografii ce ar putea avea legatura cu celebrul incident OZN. Fotografiile au fost prezentate in cadrul unei conferinte dedicate ufologilor in New Mexico, conform celor de la Huffington Post.
Fotografiile au fost facute in anii1947-1949 de un geolog american, Bernard Ray. Conform specialistilor OZN, fotografiile au fost gasite intr-un depozit din Arizona. Imaginile prezinta resturile unui extraterestru care, se pare, ar fi murit in incidentul de la Roswell.
Jurnalistul Adam Dew a fost cel care a descoperit fotografiile si le-a trimis la analizat si verificat expertilor Kodak. Fotografiile au fost analizate timp de 5 ani, pentru a fi sigura credibilitatea lor.
Conform specialistilor Kodak fotografiile au fost facute intr-adevar in perioada mentionata mai sus. In schimb exista multi critici care considera ca fotografiile nu aduc nimic nou in peisaj, iar unii chiar au concluzionat ca extraterestrul din imagine ar fi de fapt o celebra mumie a unui copil expusa la Institutul Smithsonian.
Fostul director al echipei de cercetare si investigare a OZN-urilor din cadrul Ministerului Apararii din Marea Britanie a declarat pentru Mirror: "Ar putea fi un model sau pur si simplu o imagine falsa, facuta sa para din anii '40. Dorintele de a crea falsuri sunt complexe. Oamenii vor sa faca bani sau pur si simplu sa aiba satisfactia ca au pacalit intreaga lume."
Intr-o lume plina de dezinformari si minciuni spuse la tot pasul adevarul poate fi greu de depistat. Ramane sa cautati in interiorul vostru adevarul.

sursa: http://stirileprotv.ro/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu