joi, 21 mai 2015

Comunismul - Experimentul formarii "omului nou".

Imagini pentru comunismulIstoria a adus cu ea valuri de evolutie permanente. Valuri de evolutie ce au fost concretizate cu aparitia unor noi societati pe intreaga suprafata a planetei. Societati care se diferentiau total de celelalte, atat prin gandire cat si prin tehnologie.
Complet anihilata, umanitatea a fost supusa unei agresiuni permanente din partea unui grup ocult ce actiona in spatele marilor lideri.
Daca la inceput regii si imparatii au reprezentat liderii ce faceau legatura dintre deciziile ocultilor si societate, in timp lucrurile s-au schimbat. Umanitatea evolua, iar grupul ocult stia asta si se plia perfect pe valul schimbarilor.
Odata cu aparitia modernitatii elita oculta va aplica o noua forma de manipulare - comunismul. Karl Marx impreuna cu partenereul sau, Friederich Engels, dezvolta teoria comunista. In 1848 cei doi vor scrie si publica Manifestul Partidului Comunist.
Noua teorie se baza pe principii adevarate. Principii adevarate care mascau un nou mod de manipulare ce avea sa se raspandeasca intr-un areal destul de larg mai apoi. Bazat pe principiul miscarii revolutionare a masei muncitoresti, comunismul dorea sa construiasca o societate fara clase sociale in care statul urma sa fie un instrument al dictaturii proletariatului.
Conform celor doi comunisti, statul urma sa controleze tot (desi in principiu era o idee buna, statul reprezentand de fapt intreaga natiune, realitatea era ca lucrurile aveau sa fie controlate de o sleahta de smecherasi inculti) iar industria urma sa se bazeze doar pe nevoile societatii si nu pe o productie dictata de dorinta de profit.
Totul trebuia facut printr-o stransa cooporare cetateneasca astfel incat sa nu mai existe paturi sociale sarace.
La o prima vedere lucrurile pareau bune, dar aceste idei aveau ca obiectiv o ideologie ce mai apoi va duce la un control sporit al populatiilor.
Dupa cum vedeti cei doi proveneau din Prusia (Germania de mai tarziu), un spatiu geografic care va influenta, mai tarziu, raspandirea comunismului in timpul Primului Razboi Mondial.
Reluand ideea de mai sus, in timpul Primului Razboi Mondial, autoritatile germane formeaza in interiorul statului un "revolutionar" comunist - Vladimir Ilici Lenin. Avand sprijinul german, Lenin patrunde in interiorul spatiului rusesc, in timpul Primului Razboi Mondial, unde organizeaza o revolutie "rosie".
Revolutia rosie reuseste iar comunismul devine stapan pe Rusia. In Rusia se declanseaza o adevarata teroare in randul tuturor treptelor sociale, milioane de rusi fiind ucisi. In noul spatiu sovietic manipularea prin teroare va atinge punctul critic odata cu regimul lui Stalin.
Dupa ce URSS-ul castiga cel de-al Doilea Razboi Mondial comunismul se raspandeste, cu ajutorul armatei sovietice, in toate statele est europene. Acum statele est-europene experimentau si ele teroarea regimului stalinist.
In aceste state se declanseaza un adevarat razboi propagandistic. Un razboi propagandistic care avea ca scop spalarea creierului si implementarea unei noi ideologii.
Trebuie subliniat faptul ca "plaga" comunista a fost implementata in estul Europei deoarece acest spatiu era prielnic unui nou regim. In Europa de est elita culturala si politica era slab reprezentata si astfel era usor de eliminat - majoritatea populatiei fiind analfabeta.
Muncitorimea si taranimea extrem de sarace si analfabete reprezentau masele propice pentru raspandirea unei noi ideologii. Si astfel, odata cu patrunderea comunismului, oamenii deveneau proprietatile statului (un stat reprezentat de o mica sleahta conducatoare).
Conform ideologiei comuniste oamenii nu trebuiau sa  aiba propriile pareri. Ideile comuniste erau singura cale spre bine astfel ca nu se accepta alte idei noi. Oamenii trebuiau sa fie inteligenti cat sa poata indeplini anumite munci si nimic mai mult - vi se pare ceva cunoscut?
Toata ideologia comunista reprezinta de fapt adevarata ideologie a Ocultei Mondiale. Aceasta a incercat implementarea ideologiei sale printr-un experiment la scara mare. Un experiment implementat prin teroare dar care s-a dovedit ineficient. Daca comunismul a fost ineficient atunci ce mai ramanea - capitalismul.
Capitalismul implica aceeasi strategie dar intr-un mod mult mai subtil. Un mod mascat de o libertate de fatada. O libertate care este dirijata cu ajutorul unei mass medii extrem de agresive si de manipulatoare. Totusi putem spune ca e mai bine si ca exista premizele pentru dezvaluirea unui mare adevar - in realitate nimeni nu poate fi stapanul nostru.

sursa foto: http://www.descopera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu