miercuri, 27 mai 2015

Noua Ordine Mondiala - Bogaţii vor deveni "cyborgi asemănători zeilor" în următorii 200 de ani

Conform lui Yuval Noah Harari, profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, persoanele bogate se vor transforma într-un nou tip de oameni şi vor deveni "cyborgi asemănători zeilor" . Acest fapt  se va petrece in urmatoarele doua secole si va reprezenta  "cea mai mare evoluţie din domeniul biologiei" de la apariţia vieţii pe Terra.
Yuval Noah Harari mai spune ca, folosind biotehnologia şi ingineria genetică, persoanele bogate se vor transforma într-un nou tip de oameni, nemuritori şi divinizaţi de restul lumii, care vor deţine o putere deplină asupra vieţii şi a morţii. Acesta a mai adaugat ca oamenii sunt incapabili să reziste tentaţiei de "a-şi îmbunătăţi" trupurile. 
"Suntem programaţi să nu fim mulţumiţi. Chiar şi atunci când oamenii obţin plăcere şi diverse realizări, acestea nu sunt suficiente. Ei vor tot mai mult şi mai mult", a declarat profesorul Harari, în timpul unei prelegeri pe care a susţinut-o recent la Festivalul de Literatură Hay din Ţara Galilor.
"Cred că în următorii 200 de ani, homo sapiens se va îmbunătăţi pe sine din punct de vedere fizic până va ajunge un fel de fiinţă divină, fie prin manipulări biologice, fie prin inginerie genetică, creând astfel cyborgi, alcătuiţi din părţi organice şi părţi non-organice. Va fi cea mai mare evoluţie din domeniul biologiei de la apariţia vieţii pe Terra. Nimic nu s-a schimbat cu adevărat din punct de vedere biologic în ultimele 4 miliarde de ani. Însă vom deveni la fel de diferiţi de oamenii de azi pe cât sunt de diferite maimuţele de noi în prezent", a avertizat profesorul Harari.
Harari a spus ca de aceste transformari vor beneficia doar bogatii. "Până acum, societatea a fost ţinută în frâu prin inventarea unor «ficţiuni» precum religie, bani şi ideea drepturilor fundamentale ale omului. Atât timp cât oamenii au crezut că se bazau tot mai mult pe aceşti «zei», au putut fi controlaţi. Însă am văzut în ultimele secole că oamenii au devenit tot mai puternici şi nu mai aveau nevoie de sprijinul acestor Zei", a declarat Yuval Noah Harari.
Dupa parerea lui Harari, cel mai interesant loc din lume, dintr-o perspectivă religioasă, nu este Orientul Mijlociu, ci Silicon Valley.
Profesorul israelian a mai spus ca în acea regiune din sudul oraşului american San Francisco, oamenii au dezvoltat o "tehno-religie" şi cred că moartea reprezintă "doar o problemă tehnică". "Acum, ei spun că nu mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie".
Aceasta realitate este confirmata de un israelian si asta este ceva care da de gandit, stiut  fiind faptul ca evreii conduc lumea in momentul de fata. Faptul ca tehnologia va prelua controlul asupra umanitatii o spune si mass media prin filmele (exemplu... seria de filme Terminator), melodiile si informatiile pe care ni le transmite.
Prin implicarea tehnologiei, entitatile care conduc cu adevarat aceasta realitate vor putea manipula pe deplin elita mondiala - asta este visul de secole al "serpilor" care sunt in frunte. In acelasi timp populatia de rand va fi sclava. Nu trebuie sa lasam sa se intample acest fapt. Realitatea ne-o construim noi insine si trebuie sa fim constienti de asta!

sursa: http://www.mediafax.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu