sâmbătă, 16 mai 2015

Uraaa!!!!... Au venit americanii!

Marșul Cavaleriei - parada blindatelor a ajuns la BrașovCantece voioase, bucurie pe chipul oamenilor, ce sa mai discutam americanii au ajuns cu o droaie de arme la noi in tara. O parte a bunicilor nostri, unii morti, ar sari acum in sus de bucurie sa afle ca au ajuns, in sfarsit, americanii.
De fapt, americanii au ajuns de ceva timp la noi in tara. Acum, ei pregatesc terenul pentru un eventual conflict. Un conflict in care noi nu prea avem ce cauta. De fapt, dupa cum vad, unii politicieni cauta conflictul cu lumanarea si asta e rau.
Istoric vorbind romanii au asteptat americanii de frica rusilor. Este adevarat ca rusii au cam facut ce-au vrut cu romanii o buna perioada de timp. Dar au facut asta pentru ca asa au fost treburile planuite sa se intample. Iar la conceperea acestor planuri au stat la masa negocierilor si liderii americani.
Trebuie sa mentionez ca americanii nu ne-au avut la suflet niciodata. Nici acum nu ne au la suflet dar asezarea geostrategica a Romaniei face ca spatiul mioritic sa fie foarte important pentru ei.
In cadrul conflictului din Ucraina (conflict provocat de serviciile secrete americane, dar unde nici rusii nu au fost cheie de biserica) americanii fac din Romania o fortareata armata. O fortareata care pentru foarte multi oameni din Romania pare sa insemne siguranta. O siguranta care de fapt nu exista, deoarece in cazul unui conflict militar extins Romania este extrem de vulnerabila in fata unui atac masiv venit din Rusia.
Dupa cum am mai afirmat si in alte materiale de ale mele, SUA se folosesc de zonele de conflict pentru a creea o forta militara de control zonala care sa devina mai apoi una mondiala. 
Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Dean Thompson, a declarat: "Acesta este doar unul din multele exerciții comune care au loc peste tot în țară și care demonstrează hotărârea NATO de a apăra alianța. Am fost astăzi martorii unui eveniment cu adevărat istoric, dar unul care cred că va face parte dintr-o nouă stare de normalitate: prezența multinațională și pregătirea în comun de-a lungul flancului estic al NATO. Mă adresez acum trupelor române și americane: "Vă doresc succes în timpul marșului rămas prin spectaculosul peisaj de țară al României. Vom continua să fim uimiți de perseverența voastră, vă suntem recunoscători pentru serviciul dumneavoastră militar, onorăm sacrificiul vostru și suntem extraordinar de mândri de voi".
Dupa cu observati din aceste declaratii, starea de normalitate pentru DeanThompson  inseamna prezenta in Romania a unor trupe permanente multinationale (americane).
Daca inca nu vati prins de ceea ce vreau eu sa explic in acest material voi expune cateva idei pentru a facilita intelegerea acestui material. Costul intretinerii doar a unui corp de armata semnificativ, la mii de kilometri distanta, este prohibitiv - poate sa ajunga la aproape un miliard de dolari pe an (de fapt asta ar fi dorinta autoritatilor romane ca armata SUA sa cheltuie bani pe teritoriul tarii noastre). SUA nu cheltuieste niciodata bani aiurea fara sa aiba un obiectiv precis si care sa le aduca beneficii.
Obiectivul principal al SUA este sa faca o armata mondiala care sa sustina construirea unei noi ordini mondiale. O armata care va facilita un control total al spatiilor pe care le controleaza.
Ceea ce se intampla acum in Romania este asemanator cu ceea ce s-a intamplat cu ocupatia sovietica dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial dar in conditii diferite. Americanii nu vor aplica acelasi regim (pentru ca s-a dovedit ineficient) dar treptat vor ajunge la un control sporit al teritoriului de ocupatie.
Dupa cum observati, in lume exista, in acest moment, o multime de conflicte plasate in diferite zone geografice. Conflicte in care SUA este implicata pana in gat. In toate aceste teritorii de conflict SUA isi plaseaza trupe. Sa enumeram conflictele: Ucraina, Siria, Yemen, Irak, Afghanistan, un conflict permanent in tarile africane (Egipt, Libia si multe alte state africane pe care nu am sa le mai enumar), Macedonia (unde albanezii sprijiniti de SUA au rupt deja o bucata din Serbia si acum ameninta statul macedonean), Liban, Fasia Gaza, Cisiordania... etc.
In afara de aceste conflicte mai exista state care inca nu sunt capabile sa controleze propriile lor teritorii din cauza ca pe suprafata lor exista factiuni teroriste (sponsorizate din exterior) care sunt foarte dotate militar.
State precum Mexic, Brazilia, Columbia, Ecuador, Venezuela (in Venezuela lucrurile au luat o turnura proasta pentru americani) Indonezia etc., au apelat de voie, de nevoie la sprijinul SUA. Astfel, americanii au pus sub stapanire spatii largi din aceste teritorii tocmai prin intermediul acestor grupari teroriste care trebuiau sa fie eliminate de fortele americane dar care au sfarsit prin a fi sustinute de acestia.
Dupa cum vedeti nu exista niciun motiv de bucurie cu privire la ceea ce se intampla acum in tara. Trebuie doar sa fim calmi si constienti de intreaga situatie. Astfel vom fi amagiti de o mass media tributara marilor oculti.

sursa articol si foto: http://www.realitatea.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu