luni, 8 iunie 2015

Conspiratie istorica - Cine a provocat cele doua razboaie mondiale?

Oficial, Primul Razboi Mondial a inceput din cauza asasinarii printului mostenitor al Austro-Ungariei ucis de un tanar sarb. In realitate lucrurile au stat diferit. Puterile Centrale (Austro-Ungaria si Germania) si Antanta (Rusia, Marea Britanie si Franta) s-au pregatit asiduu de un conflict major cu mult timp inainte.
Conflictul in sine a avut scopuri de dominatie economica. Acest fapt este demonstrat chiar de Pacea de la Buftea pe care Romania a fost nevoita sa o semneze cu Puterile Centrale dupa ce aliatul ei, Rusia, a capotat in fata bolsevicilor - un alt scop al Marelui Razboi a fost impunerea comunismului pe esicherul politic mondial.
Prin Pacea de la Buftea, Puterile Centrale anihilau total Romania din punct de vedere economic. Transportul naval si cel pe calea ferata erau complet subordonate Germaniei. Pe langa acestea, Germania prelua tot petrolul romanesc timp de 90 de ani.
Devagand putin de la subiectul initial pot spune ca termenul de "spatiu vital" nu a fost conceptia lui Hitler. Ideea "spatiului vital" a fost conceputa in sec. al XIX-lea in Germania, in perioada de dinaintea lui Bismarck. O idee care avea la baza exploatarea unui teritoriu in beneficiul companiilor germane. Companii conduse de elita evreiasca din Germania. O elita foarte puternica ce avea in maini toata economia germana.
Aceleasi companii au determinat Germania sa intre in cel de-al Doilea Razboi Mondial fara ca aceasta tara sa fie complet pregatita pentru a invinge o lume intreaga. In cel de-al Doilea Razboi Mondial, Germania a fost echipata chiar de colosii industriali detinuti de elita evreiasca. Colosi industriali care au permis Germaniei sa detina un avans tehnologic extraordinar in fata Puterilor Aliate (SUA, Marea Britanie). Este de mentionat ca Germania era capabila sa invinga, unu la unu, toate puterile lumii fara prea multe probleme. 
In cel de-al Doilea Razboi Mondial s-a pus accentul mult mai puternic pe "spatiul vital" si pe necesitatea detinerii de "sclavi" pentru munca. "Sclavii" urmau sa fie cetatenii celorlalte state, in afara de cei de etnie germana - romanii, rusii, polonezii etc.
Teritoriul Poloniei, Ungariei, Cehoslovaciei, Romaniei si Rusiei urmau sa faca parte din acest asa-numitul spatiu vital.
O ultima stire vine sa intareasca aceasta teorie. Conform lui Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele de război, declara ca cel de-al Doilea Război Mondial a fost ambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor, eliminând orice concurenţă prin forţă.
Conform tot acestui Telford Taylor, acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilor lor economici din ţările învingătoare. Adica SUA, Marea Britanie, URSS si mai apoi Rusia au preluat misiunea Germaniei naziste de a coloniza si de a duce in sclavie o lume intreaga.
Razboaiele mondiale impreuna cu toate conflictele care au rezultat de pe urma acestor doua cataclisme mondiale au avut un singur scop - dominatia mondiala a unei elite oculte.
Aceasta elita oculta s-a folosit de tarile lumii si a mizat pe fiecare stat in parte, in fiecare conflict, pentru a se asigura mai apoi ca ciolanul puterii mondiale se afla in mana ei.


sursa articol: http://www.profit-over-life.org/    sursa foto: http://www.rfi.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu