marți, 16 iunie 2015

Conspiratie istorica - Cum au castigat Natiunile Unite cel de-al Doilea Razboi Mondial

Cel de-al Doilea Razboi Mondial a reprezentat o adevarata drama pentru umanitate. Milioane de vieti au fost secerate in numele jocurilor facute de Oculta Mondiala. O oculta ce inca nu stapanea intreaga lume si care incerca din rasputeri sa incatuseze toate statele lumii.
Principalul actor al celei de-a doua conflagratii mondiale a fost fara doar si poate Hitler,care reprezenta statul german. Un lider ce aducea in discutie toate ideile poporului german ce au fost puse pe tapet cu un secol si ceva in urma - spatiul vital, rasa suprema, problema evreilor, poporul ales de Dumnezeu etc.
Desi s-a remarcat la inceput ca un lider foarte iscusit in deciziile politice dar si militare, istoria ne arata ca Hitler a gresit flagrant in anumite momente si a permis aliatilor sa preia initiativa militara pentru ca mai apoi sa fie invins de catre acestia din urma.
Problema care se pune aici este - au fost acele "erori" doar erori sau au fost niste debusee create anume pentru a influenta soarta razboiului?
Inca de la inceputul ostilitatilor, Germania a dat impresia ca nu poate sau nu vrea sa duca la indeplinire niciun plan, facand lucrurile pe jumatate.
Primul lucru despre care o sa vorbim este inarmarea. Inainte de inceperea razboiului Germania dezvolta o tehnologie militara extraordinara, fiind cu mult superioara oricarui stat. Sub o echipa de cercetatori geniali, statul german creea avioane asemanatoare celor F-22 Raptor din ziua de azi (mai mult ca sigur ca avioanele invizibile americane din ziua de azi sunt rodul cercetatorilor germani interbelici), arme ce puteau lovi din spatiu si OZN-uri care erau capabile sa iasa din atmosfera terestra. Pe langa acest fapt cercetatorii germani lucrau de zor la o arma incredibila pentru acea perioada - bomba atomica (incredibil este faptul ca savantii americani au terminat bomba atomica inaintea nemtilor desi germanii aveau un avans considerabil in cercetari in anul 1939 - americanii au inceput proiectul cativa ani mai tarziu).
Germania a inceput razboiul in toamna anului 1939 atunci cand ei nu isi dusese la capat inventiile militare, prezentandu-se pe front cu arme mult inferioare (desi si acele arme "inferioare" erau cu mult superioare oricaror alte arme). Mai mult chiar, unele inventii, desi finalizate (mai multe tipuri de OZN-uri), nu au fost deloc folosite pe campul de lupta - exista multe teorii care vor sa spuna ca germanii inca nu stapaneau pe deplin tehnologia acestor aparate circulare, desi eu ma indoiesc serios de ele.
Dupa ce Hitler ataca Franta, acesta face o miscare total eronata. Dupa ce spulbera usor armata franceza, total nepregatita pentru un astfel de razboi, armata germana se afla aproape de portul Dunkerque. Capturarea acestui port ar fi insemnat blocarea unei armate aliate impresionante (peste 300.000 de soldati), ceea ce ar fi complicat extrem de mult problemele englezilor. Comandantul trupelor germane ordona asaltul orasului dar, Hitler intervine si anuleaza ordinul. Marea Britanie va reusi sa retraga o adevarata armata din Franta pe care o va folosi din plin in luptele contra nazistilor.
Desi nu reuseste sa infranga rezistenta britanica, Hitler decide sa atace URSS-ul deschizand un al doilea front. Pe plan militar aceasta tactica este considerata a fi una sinucigasa. Curios este ca Germania ar fi putut infrange destul de usor Marea Britanie daca ar fi invadat-o. Submarinele germane, care erau suverane in oceane si mari atunci, ar fi permis o debarcare relativ usoara in spatiul britanic, dar si aici se pare ca nemtii nu si-au terminat treaba.
O alta greseala a fost declararea razboiului impotriva SUA, dupa bombardarea portului Pearl Harbour de catre armata japoneza... desi japonezii nu au declarat razboi sovieticilor, care mai apoi vor deveni aliatii americanilor. Germania parea sa atraga contra ei toata lumea.
Dupa o inaintare rapida in spatiul sovietic armata germana comite o imensa greseala. Nu indrazneste sa cucereasca Moscova desi armata sovietica era, in acel moment, incapabila sa faca fata masinariei de razboi germane. Cucerirea Moscovei ar fi fost dezastruasa pentru sovietici. Capitala era centrul de putere al partidului comunist fiind in acelasi timp cel mai mare centru industrial si cel mai important punct de legatura al sistemului feroviar sovietic. Dar Hitler ordona, in loc sa-si concentreze fortele pentru a cuceri Moscova, sa mute o parte a trupelor in sud, motivand ca resursele naturale ale Ucrainei si petrolul din Caucaz trebuie sa fie ale Germaniei. Intre timp, cu ajutorul americanilor, trupele sovietice se vor reface si cu ajutorul iernii vor lansa o contraofensiva ce va clatina serios frontul german.
In loc sa se concentreze pe petrolul din Caucaz, asa cum motiva Hitler necucerirea Moscovei, liderul german va implica armata germana intr-un efort inutil - cucerirea Stalingradului. Un efort ce va epuiza armata germana.
Atacarea neinspirata a orasului Kursk, tot la ordinul lui Hitler, a dus la inclinarea definitiva a frontului inspre armata sovietica.
Neglijarea trupelor lui Rommel din Africa l-a costat pe Hitler peste 230.000 de soldati si a cedat definitiv spatiul african trupelor aliate care puneau stapanire pe Marea Mediterana.
Chiar debarcarea trupelor in Normandia putea fi prevenita de germani. Hitler banuia ca trupele aliate vor debarca in Normandia dar a ales sa apere regiunea Pas-de-Calais.
O ultima mare eroare a fost faptul ca a mutat forte impresionante de pe frontul sovietic pentru a incerca o contraofensiva fara rost in Ardeni. Slabirea frontului din est a permis trupelor sovietice sa inainteze mult mai usor catre Berlin.
Toate aceste erori contrasteaza puternic cu planul pus la cale de un Hitler perfectionist care reusea, cu banii americanilor si a marilor industriasi evrei din Germania, sa puna mana pe putere. Contrastand si cu inceputul razboiului atunci cand Hitler dadea dovada de o pricepere tactica desavarsita.
Luand in calcul faptul ca Hitler a fost drogat tot timpul de catre doctorul sau, putem vedea motivul greselilor sale. Un doctor care facea jocurile Ocultei Mondiale si care a influentat in repetate randuri soarta razboiului. Astfel aliatilor li s-a pus pe tava o victorie gata facuta.

sursa articol: http://www.historia.ro/   sursa foto: http://www.gandul.info/

cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2014/12/conspiratie-istorica-afacerea.html
             http://dimline.blogspot.ro/2015/04/conspiratie-istorica-lupta-pentru.html
             http://dimline.blogspot.ro/2015/05/conspiratie-istorica-santajul-marii.html
            http://dimline.blogspot.ro/2015/06/conspiratie-istorica-cine-provocat-cele.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu