vineri, 12 iunie 2015

Incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial... daaa!!!?

Dupa cele doua razboaie mondiale va mai urma unul si mai devastator. Se vor folosi bombe nucleare, bombe cu hidrogen etc. Vor cadea avioane si ozn-uri din cer si... trebuie sa subliniez ca profetia a fost facuta de parintele Arsenie Boca la o cafea sau poate de Cleopa cand se plictisea si nu avea ce face.
Astfel de tampenii continua sa apara pe site-uri care par sa nu aiba limita in ceea ce inseamna dezinformarea si prostia.
A fost o perioada, inainte de 2012, cand toti prevesteau extraterestri, ozn-uri si sfarsituri ale lumii. In schimb acum se continua cu cel de-al treilea razboi mondial. In fiecare an incepe cate un razboi mondial si ne nenoroceste cate un cutremur devastator prevestit de nu stiu ce mare profet.
Anul trecut un astrolog rus prevestea inceputul celui de-al treilea razboi mondial imediat dupa sfarsitul jocurilor olimpice. A prevestit un razboi care nu a mai venit... din fericire.
Din fericire destinul ne este in mana si nu ne este deja scris. Totul depinde de noi si de nimeni altcineva. Ceea ce se intampla pe site-uri (unele se cred spirituale) este doar dezinformare. Dezinformarea isi are locul ei in limitarea potentialului uman. Inoculeaza frica si ideea ca viitorul ne este scris deja. Desi la prima vedere nu pare a fi ceva prea nociv, in realitate subconstientul primeste mesajul mincinos si creeaza limitari si stari de frica.
Aceste "profetii" au scop negativ precis. Un scop negativ care pare sa aiba ajutor din partea unor site-uri sau bloguri care vand senzationalul pentru bani. Va rog... nu mai bagati in seama aceste stiri. Nu irositi timpul citind stiri nocive. Sunt alte lucruri mai productive de facut.

2 comentarii:

  1. Bravo...asa da...mare dreptate ai :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si de-ar fi sa-ncepa razbelu, crezi ca ne va cere cineva parerea !?!

    RăspundețiȘtergere