vineri, 26 iunie 2015

NASA ne dezvaluie ceva? - Misterul luminilor si a piramidei extraterestre de pe planeta Ceres.

Imagini pentru lumini ceresUn mister intrigant a bulversat oamenii de stiinta din domeniul astronomiei. Misterul este legat de planeta Ceres. Ceres este o planeta pitica situata in centura de asteroizi din Sistemul Solar si se afla între orbitele planetelor Marte şi Jupiter. Este de altfel cel mai mare corp ceresc din interiorul centurii de asteroizi, avand un diametru de 950 de kilometri.
Ceres este un corp ceresc misterios. Aceasta eliberează vapori de apă care au greutate de circa 6 kilograme pe secundă.
Pentru a studia mai bine corpul ceresc, NASA a trimis spre Ceres sonda spatiala Dawn. Sonda americana a reusit sa se plaseze cu succes pe suprafata corpului. Este pentru prima data (cel putin asa spun americanii) când un vehicul de acest tip explorează de la distanţă foarte mică o planetă pitică.
Sonda americana a trimis imagini care, conform cercetatorilor americani, au surprins si au creat controverse in randul astronomilor. Imaginile prezentau, pe langa numeroase cratere si două puncte extraordinar de strălucitoare, apropiate între ele, aflate în acelaşi bazin, a căror existenţă nu a putut fi explicată deocamdată de oamenii de ştiinţă.
piramida2Dupa cateva zile NASA prezinta niste imagini si mai controversate. Imagini ce prezentau o structură piramidală cu o înălţime de aproximativ 4,8 kilometri. "Intrigant", susţin cercetătorii de la NASA, potrivit CNN.
Aceasta stire este extrem de intriganta si pentru mine. Ma intreb acum - NASA ne dezvaluie ceva? Se pare ca da, avand in vedere faptul ca stirile nu au fost dezvaluite accidental. 

piramida

sursa articol: http://www.mediafax.ro/   sursa foto: http://www.aktual24.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu