luni, 15 iunie 2015

Vibratia viitorului

Unii se intreaba cum pot crea viitorul avand in vedere ca in realitatea sa se gasesc cateva miliarde de oameni care pot decide oricand pentru ei.
In realitatea lucrurile nu sunt chiar asa. Fiecare om in parte isi formeaza propria realitate. El vede si percepe lucrurile din jur diferit de ceilalti. Astfel ca, fiecare om se afla in dimensiunea lui. O dimensiune complet diferita de ceilalti de langa el.
Intalnirile cu ceilalti din jur sunt de fapt conexiuni cu alte realitati. Cu alte realitati de-a lui. Astfel ca, fiecare individ reprezinta versiunea aceluiasi OM intr-un timp si spatiu diferit.
Daca gandim la parametrii astia ne dam seama ca realitatea noastra ne-o construim noi insine. Deciziile celor de sus (statul sau Oculta Mondial) sunt o cauza directa a gandurilor si a actiunilor noastre.
Este adevarat ca majoritatea oamenilor depind de aceleasi cauze si de aceeasi lideri. Asta pentru ca majoritatea oamenilor au tendinta sa ii lase pe altii sa le decida "viitorul" (in realitate exista doar prezentul).
Oamenii au tendinta sa se poarte la moda, sa tina cu aceleasi echipe sportive, sa adere la aceleasi partide politice, sa pactice aceleasi religii sau credinte, sa adere la acelasi set de valori etc. Toate aceste similaritati fac ca oamenii sa depinda unii de altii mai mult decat ar trebui.
Oamenii nu au venit aici sa se imite unii pe altii ci sa experimenteze lucruri noi. De asta este esential ca fiecare individ sa fie cat mai independent si sa nu preia orice idee. Cu cat un individ este mai independent de ceilalti din grup cu atat deciziile unui grup nu il vor afecta. El isi va putea crea un viitor distinct de cel al majoritatii. Un viitor care il va feri de orice se va intampla cu majoritatea.
Unii, pentru a se detasa de majoritate, se retrageau in munti si meditau. Asta este forma extrema de a te delimita de ideile majoritatii si de a te defini pe tine ca OM. Dar nu cred ca este necesara o asemenea masura. O asemenea masura este doar una de moment fiindca in alta viata noi tot legati de majoritate vom fi.
Ideea este ca majoritatea sa nu mai fie... majoritate. Daca fiecare om ar gandi doar pentru el atunci, cu adevarat, oamenii s-ar experimenta pe ei insasi  ca versiuni diferite ale aceluiasi OM. De acest moment se teme Oculta Mondiala.
Dar nu uitati un lucru... doar iubirea poate delimita un individ de majoritate (pastrandu-l in acelasi timp unit cu ceilalti). O majoritate care acum experimenteaza forme diferite de materialism, ura si dependenta fata de niste idei. Iubiti si fiti mereu independenti in gandire - aceasta este "vibratia viitorului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu