joi, 23 iulie 2015

Problema extraterestra - intre realitate si dezinformare

Cine sunt extraterestrii? Aceasta intrebare inca se afla pe buzele multor oameni. In schimb raspunsul este cat se poate de simplu - extraterestrii SUNTEM NOI. Extraterestrii sunt forme ale Constiintei care exista pe anumite coordonate energetice.
O alta intrebare despre extraterestri - de ce nu ni se arata? Problema este ca ei ni se arata, noi nu ii vedem, sau mai bine zis... refuzam sa ii observam. Spun asta pentru ca focalizandu-ne pe lucruri marunte si profund materiale vedem doar spectre vibrationale joase.
Extraterestrii sunt niste forme de viata. Viata exista peste tot - problema este ca noi nu suntem capabili sa observam acest fapt. Cum sa mai observam si altceva? Noi cautam viata in spatiu dar nu suntem in stare sa respectam viata de langa noi care este egala ca importanta cu cea extraterestra.
Folosim animale pentru hrana chinuindu-le in hale improprii vietii si injectandu-le cu tot felul de chimicale. Ne folosim de animale pentru amuzamentul nostru punandu-le sa faca tot felul de scamatorii in circuri sau in filme (pentru a reusi sa faca acele scamatorii animalele sunt batute si schingiuite). Vanam animale de placere pentru ca mai apoi sa folosim capetele lor pentru a ne lauda isprava. Ne deranjeaza fiecare musculita care patrunde in casa si ne mai intrebam de ce nu vedem si alte forme de viata de pe alte planete.
O alta intrebare - exista extraterestrii ostili, iar daca exista de ce ne fac rau? Nimic nu este intamplator iar daca extraterestrii ostili exista probabil ca noi i-am creat sau propria noastra Constiinta. Ceea ce este problematic e faptul ca acordam atat de multa atentie acestor "indivizi" incat uitam ca de fapt ei nu reprezinta nimic - sunt parte integranta a iluziei in care traim. De ce sa traim acordandu-le importanta (ei probabil asta vor) cand totul se afla in iubire si unitate. Cand vom iubi cu adevarat si vom constientiza ca suntem uniti vom observa ca nimeni si nimic nu ne poate face rau.
O problema pe care o voi discuta in acest material este dezinformarea. Dezinformarea reprezinta 90% (poate chiar mai mult) din ceea ce se discuta despre problema extraterestra pe net sau in mass media. In fapt nimic nu este adevarat 100% din ce se spune (si la mine e valabila aceasta treaba - imi folosesc din plin subiectivitatea scriind acest articol). Fiecare individ este unic. El este unic prin faptul ca filtreaza si construieste realitatea dupa cum crede el, astfel ca adevarul il "decide" el. Rezulta ca adevarul este in noi. Extraterestrii sunt asa cum ni-i imaginam noi si cum credem noi ca sunt. Problema este ca gandirea noastra a fost manipulata inca de la nastere. Am preluat tipare de gandire de la cei care ne-au influentat viata - familia, gradinita, scoala, radioul, televizorul si internetul. Acesti factori externi ne-au "explicat" si ne-au inoculat idei despre realitate sau chiar extraterestri. Daca cei de dinaintea noastra nu au fost capabili sa observe extraterestri nici noi nu suntem. Asta pentru ca acceptam sa gandim si sa vedem doar ceea ce au simtit si vazut predecesorii nostri.
Cand se nasc, copiii vad mai mult decat credem noi, dar in timp ei se focalizeaza doar pe elementele pe care sunt "invatati" sa le vada - restul sunt considerate doar "copilarii" sau halucinatii.
Revenind la adevar. Nimeni nu poate sa ne spuna adevarul - ei ne spun doar adevaruri. Un exemplu este si teoria planetei Nibiru. O teorie, gresita spun eu, dezvoltata de celebrul Zecharia Sitchin. Acest individ a reusit sa observe adevaruri studiind textele sumeriene. A observat adevaruri iar mai apoi le-a trecut prin filtrul subiectivitatii sale. A construit teorii pe care mai apoi le-au preluat altii si au construit propriile lor versiuni de adevar. Rezultatul - o multime de versiuni si de imbecilitati postate pe net si nu numai.
Eu nu zic ca Sitchin a facut ceva negativ. El a scos la iveala "adevaruri" dar adevarul pur nu putea sa-l observe... doar nu a trait in vremurile sumeriene si mai apoi, e si el om, mai greseste. Problema este ca majoritatea preiau informatii fara sa mai mediteze asupra lor, pentru ca mai apoi sa le expuna pe net. De aici apar tot felul de teorii prostesti care, mai apoi, pot si sunt folosite de elitele oculte pentru a dezinforma opinia publica si mai mult.
Apropiindu-ma de final voi spune doar atat - sa nu credeti ceea ce ati citit pe blogul meu, luati doar idei care sa va ajute in a explora, in felul vostru, realitatea. Pentru asta suntem aici... sa exploram si sa observam realitatea in propriul nostru fel. Eliberandu-ne de parerile altora si meditand asupra noastra vom putea observa o parte cat mai extinsa a Constiintei noastre. O parte pe care noi putem sa o numim "extraterestra".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu