marți, 18 august 2015

Astronautul Edgar Mitchell - "Ne-au vizitat extratereștrii"

Astronautul american Edgar Mitchell este al saselea om care a pasit pe Luna. Este un veteran al NASA ce pare sa dea mult din casa. Dupa cum ne-a obisnuit Edgar face confesiuni care pe multi pot soca. Acesta a declarat ca extraterestrii au jucat un rol providential in timpul Razboiului Rece, impiedicand inceperea unui razboi mondial intre SUA si URSS.
Astronautul sustine ca extraterestrii au vizitat Pamantul si au vizitat si rampa de lansare White Sands Proving Ground unde a fost detonata prima bomba nucleara din lume.
"White Sands era un teren de testare a armelor atomice — iar extratereștrii voiau să ne cunoască capacitățile militare. Ne-au împiedicat să pornim războiul și ne-au ajutat să instalăm pacea pe Pământ", a declarat Edgar Mitchell, citat de The Mirror. 
Acesta a mai declarat: "Am vorbit cu mulți ofițeri ai Forțelor aeriene care au lucrat acolo în timpul Războiului Rece. Mi-au spus că au fost observate frecvent OZN-uri în împrejurimi, iar atunci rachetele deveneau inutilizabile. Alți ofițeri de la baze aflate pe coasta Pacificului mi-au spus că rachetele lansate de ei au fost adesea doborâte de nave spațiale extraterestre".

Astronautul american aminteste si de incidentul de la Roswell, New Mexico: "Cel mai bun plan era să mintă în această privință și să păstreze secretul pentru ei. Au clasificat evenimentul top secret și acest lucru a dat naștere la o cortină de fier interioară, o separare a unui grup secret în cadrul guvernului și restul publicului american"
Declaratiile astronautilor americani nu ma dau peste cap. Sa fiu sincer mie mi se par niste dezinformari. Cred ca inainte de a declara tot felul de chestii despre extraterestri mai bine ar declara tot ceea ce au facut in cadrul explorarilor lunare, asta daca s-au facut cu adevarat.

Este surprinzator cum multi dintre acesti astronauti pot vorbi despre problema extraterestra fara sa aiba parte de nicio "surpriza" din partea guvernului american. Dar pot vorbi pentru ca spun ceea ce "trebuie sa spuna".

sursa: http://www.libertatea.ro/   foto: https://en.wikipedia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu