marți, 4 august 2015

OZN surprins deasupra unui avion imediat dupa decolare - Foto - Video

Imagini pentru obiect neidentificat deasupra unui avionCotidianul Daily Mail a publicat recent o inregistrare ce prezinta momentul in care un OZN apare in zbor deasupra unui avion al companiei Virgin Atlantic, la scurt timp dupa decolarea aeronavei. Intamplarea s-a petrecut pe data de 7 iulie. In acea zi aeronava decola de pe aeroportul JFK, din New York.
"Nu arată nicidecum ca o insectă sau ca şi cum ar fi un alt avion, aflat pe fundal. Nu am niciun motiv să cred că e un trucaj, chiar pare să fie vorba de un obiect zburător neidentificat. L-am arătat prietenilor mei pentru a obţine şi alte păreri şi nu am reuşit să găsim o explicaţie pertinentă, aşa că am decis să-l publicăm şi online", afirmă Rick, un expert al LookNowTV, citat de Daily Mail.
In schimb expertul in obiecte zburătoare neidentificate Russ Kellet nu a fost convins de veridicitatea inregistrarii. "Ar putea fi orice. Niciun obiect nu s-ar putea apropia, în mod normal, atât de mult de un avion. Nu pare să fie o pasăre sau ceva asemănător, dar, privit din alt unghi, ar putea fi orice. Poţi crede în OZN-uri şi, în acelaşi timp, să fii logic în privinţa imaginilor", a declaratt Kellett.

sursa articol si foto: http://www.mediafax.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu