duminică, 30 august 2015

Problema imigrantilor sirieni - "Schimbarea la fata a Europei"

Milioane de imigranti sirieni, irakieni etc, par sa inunde pur si simplu tarile europene care inca nu au iesit din criza economica in care au fost ingropate de o elita lacoma si dornica de a interzice treptat orice libertate.
Aceste milioane de imigranti trebuie hranite si trebuie integrate intr-o societate total diferita de cea a lor. Ce este sigur e faptul ca nu vor fi integrati in societatea europeana toti imigrantii. De fapt, o mica parte a imigrantilor va fi integrata, restul vor forma grupuri care se vor delimita radical de restul populatiei.
O intrebare pe care mi-o pun si pe care si-o pun multi in aceasta perioada e - de ce toti acesti imigranti vor sa ajunga neaparat in Europa cand mai aproape de tarile lor si de cultura lor se gasesc state precum Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Iordania, Egipt, Qatar etc? Tari care au chiar un nivel de viata mai ridicat decat majoritatea tarilor europene.
Nu cumva aceste mase de oameni sunt impinse de grupuri cu interese ascunse? Mai mult ca sigur ca asa se intampla deoarece in niciun conflict de pana acum nu s-a intamplat ca toti refugiatii sa se indrepte spre o singura destinatie intr-un numar atat de mare.
Nu este normal ca grupuri de sirieni ce se regaseau aproape de granita cu Arabia Saudita sa porneasca intr-o calatorie extrem de periculoasa prin desert si printre militantii ISIS sau armata presedintelui Bashar al Assad pentru a se indrepta spre Europa, puteau doar sa treaca granita mult mai usor la fratii sauditi care sunt si mult mai bogati. Doar daca au existat "ajutoare" care au facut posibile aceste calatorii. "Ajutoare" care au fost imune la "taietorii de capete" ISIS si la militarii sirieni.
Revenind la Europa pot spune ca populatia "siriana" (de fapt sunt mai multe nationalitati) va schimba radical aspectul rasial al zonelor in care se va stabili. O populatie care vine exact la tanc - populatia Europei imbatraneste si se restrange. Desi putin umor nu strica totusi, trebuie sa subliniez faptul ca noua populatie se va inmulti de zece ori mai repede, fara sa exagerez, decat cea "bastinasa" europeana si, in viitor, va influenta decisiv zona in care se va aseza - adica Europa.
Nu pot acum sa nu uit celebrele atentionari pe care autoritatile americane le faceau inainte de a declansa razboaiele din Afghanistan si Irak - terorismul musulman va afecta intreaga lume (adica Europa), asa ca americanii vor fi nevoiti sa apere orice bastion al libertatii de amenintarea venita din Orientul Mijlociu.
Cu timpul s-a observat ca pericolul terorismului musulman a fost un bluf. Un bluf care a necesitat cateva atentate teroriste, atent regizate de catre guvernele occidentale (poate nu chiar atent), pentru a da impresia unei adevarate amenintari. Dar cum aceste asa-zise atentate nu au avut efect, o mare de imigranti musulmani va crea pretextul unui adevarat razboi al terorismului. Un razboi care acum va putea fi starnit cu adevarat. Si pentru a intari cele spuse de mine trebuie sa amintesc ca guvernul francez face parca tot ce este posibil pentru a intarata minoritatea musulmana sustinand publicatii care prin caracaterul lor jignesc fundamentele religioase si morale musulmane si interzicand portul valului la femeile musulmane. Bineinteles ca tarile europene vor sa le urmeze exemplul.
Printre marele mase de imigranti se vor infiltra, fara doar si poate, "baietei" bine antrenati de CIA, ce in folclorul occidental se numesc militanti ISIS, care vor avea grija sa creeze multe probleme odata ajunsi in Europa. Aceste probleme vor fi puse pe seama minoritatii musulmane recent ajunse in Occident, iar lucrurile vor degenera. De aici isi va intra in rol "marele frate american" care se va oferi sa ne apere si sa aranjeze lucrurile pe care tot ei le-au "profetit" (in realitate le-au cauzat) in urma cu aproape 15 ani.
Pot sa zic ca viitorul va avea un miros puternic de shaorma. Dar cui nu-i place shaorma? 

Un comentariu:

  1. N-ati observat ca-n ultimii 20 de ani se duce o lupta subterana i-am putea zice care dizloca mari mase de oameni (vezi romanii) si-o inghesuie in vestul Europei ?E adevarat ca acolo sunt tarile bogate dar totusi i-a apucat brusc dragostea de tarile pe care mai pana ieri le erau colonii (si stim bine cum le-au muls si le mulg in continuare). Cine le vinde arme asa zisilor teroristi ?Nu-i greu de raspuns la intrebare Canada ,Germania ,SUA,Franta Belgia si daca nu ma credeti vedeti cum in ultimi 5 ani au explodat pur si simplu vanzarile de armament .Dar totusi sa ajungi in secolul 21 si inca sa duci un razboi in numele unui D-zeu e absurd .Dar sa ne uitam cum Victoras al nostru si-a rupt un piciorus brusc si ce face el saracu nu se duce sa se oblojeasca intr-o tara Europeana cu doctori ortopedici arhi recunoscuti mondial ci ii trece prin capusor sa mearga la turci ,n-am nimic cu doctorii de acolo ,ce ma frapat a fost reteta cu care s-a inapoiat a carui hap trebuie sa-l inghitim toti romanii (ca doar se stie ca noi cu capul avem probleme nu cu picioarele) le facem moschee ,si o facultate de religie musulmana .Hai ca asta miroase a conspiratie de la o posta ,fara grija ca nu capusorul lui a creat-o ci papusarul din spatele lui .

    RăspundețiȘtergere