joi, 6 august 2015

Ziua Judecatii de Apoi sau Sfarsitul Lumii

Crucea lui Dumnezeu va aparea pe cer si Iisus se va intoarce sa judece viii si mortii. Acest scenariu este des repetat in interiorul religiei crestine. Crestinii cred in Sfarsitul Lumii si multi il asteapta. Unii chiar vad semne ale Apocalipsei in orice conflict sau dezastru de pe Pamant. Chiar multi dintre asa-numitii profeti prevad dezastre care sa preceada Apocalipsa iar oamenii ii cred.
Ideea de sfarsit al lumii se regaseste adanc in istorie si este o cauza a limitarii pe care omul si-a impus-o. Sa fie clar - sfarsitul lumii nu exista. Orice extinctie sau dezastru major care a avut loc pe Pamant a fost ca urmare a sfarsirii unor cicluri.
Universul este ciclic, el nu se sfarseste niciodata. La fel si Pamantul sau realitatea pe care noi o numim Terra. Umanitatea este parte a unei Constiinte infinite. O Constiinta care se extinde pe mai multe planuri existentiale care se interpatrund. Totul este vibratie nesfarsita, nimic nu este finit.
Orice bucatica de materie este infinita in interiorul ei. De exemplu, luati o bucatica de hartie si incercat sa desenati pe ea cate cercuri doriti. Veti vedea ca si cel mai mic cerc creeaza spatiu. Un spatiu in care puteti sa desenati un infinit de cercuri la nivel microscopic.
La fel se intampla si cu cei de la CERN care incearca sa gaseasca cea mai mica particula. In experimentele lor ei au gasit o particula si mai mica decat cea pe care o cautau - si sunt sigur ca vor gasi o alta particua si mai mica si tot asa.
Daca totul este infinit atunci de ce aceasta lume s-ar sfarsi? De fapt, intr-un fel ma insel - fiecare lume se sfarseste cu decesul individului cu pricina.
Lumea aceasta este perceputa diferit de fiecare individ in parte. Si este ceva normal. Fiecare individ traieste intr-o lume diferita si unica. Fiecare individ are propriul sau set de valori si propria lui varianta despre adevar si realitatea din jurul lui. Fiecare individ este unic si traieste intr-o realitate distincta fata de celalalt de langa el, doar vibratiile lor se interpatrund. Totul este de fapt un "joc" de vibratii energetice care nu se termina niciodata.
Odata cu decesul individului lumea sa inceteaza sa mai existe. Dar nu este sfarsitul lumii intregi, al intregii realitati vibrationale la care permanent ne conectam, ci doar a lumii sale. Apoi totul reincepe deoarece fiecare individ isi are propriul drum spre eternitate. Un drum care il va duce negresit catre starea de maestru al acestui Univers si catre Unitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu