luni, 28 septembrie 2015

Azi are loc Marea Transformare... in ce?

In seara aceasta vom asista la un spectacol ceresc destul de impresionant. O super luna sangerie ce va intra sub umbra Pamantului. Suna interesant si pentru ochiul unui iubitor al "treburilor" ceresti acest spectacol va reprezenta cu siguranta o bucurie optica.
Dar fenomenul ceresc cu pricina nu va veni singur ci va produce o transformare de proportii a umanitatii. Umanitatea va intra in cea de-a patra dimensiune (sau cea de-a cincea, nu sunt sigur) si se va schimba total.
Aceasta teorie, foarte dezbatuta pe net, este asteptata de toti cei care stau cu fundul in pat sau fotoliu si cu ochii pe laptop sau iPod fara sa faca nimic sa schimbe realitatea din jurul lor. Stiu ca voi supara pe multi dar nu pot sa nu trec cu vederea naivitatea multor indivizi care spera la tot felul de miracole sau la tot felul de evenimente care sa ii plaseze in alte dimensiuni sau realitati. In realitate noi ne aflam deja in dimensiunea a patra... de fapt suntem niste fiinte multidimensionale. Putem accesa orice dimensiune dorim, toata chestia sta in focalizare si vibratie.
Umanitatea se afla intr-o continua evolutie. O evolutie fizica, intelectuala si spirituala. O evolutie treptata, fara insa a arde trepte. Inainte de a deveni maestri ai materiei trebuie sa lucram mult cu gandirea. Oamenii sunt intr-o continuare schimbare a mentalitatii. O schimbarea a mentalitatii care, in istorie, a avut suisuri si coborasuri dar, care ne-a adus la ceea ce suntem in prezent.
Este necesar ca umanitatea sa faca un salt in gandire inainte de a face un salt in evolutia spirituala propriu-zisa. Umanitatea inca se afla "blocata" in dogme si forme de gandire vechi. Forme de gandire ce limiteaza la propriu umanitatea.
Este adevarat ca au exista in istorie si exista si in prezent indivizi care au ajuns la nivele de gandire si de existenta la care majoritatea inca viseaza (sau nu e constienta). In schimb, acesti indivizi sunt in minoritate pentru a avea forta sa ajute umanitatea sa arda trepte de evolutie.
Umanitatea este inca dominata de indivizi care sunt blocati in iluzia incompetentei si a imposibilului. Frica inca pune stapanire pe majoritatea oamenilor. Frica ce face ca vibratia umanitatii sa fie joasa. Oamenii sunt in prezenti mai preocupati de iluzia vietii de zi cu zi decat de spiritualitate... putini fiind cei care se dedica trup si suflet spiritualitatii. Oamenii inca nu actioneaza, inca nu modifica radical realitatea din jurul lor. Dar oamenii afla adevaruri. Si afland aceste adevaruri gandirea lor se modifica, refuzand vechile dogme si eliberandu-si sufletul de stransorile vechilor mentalitati.
Umanitatea se afla in schimbare dar, deocamdata, isi schimba doar valorile morale si formele de gandire. Asta este primul pas. Un pas ce in timp va aduce cu sine actiunea. Dar fara actiune si implicare nimic nu se va schimba.
Asa ca fenomenul de azi va produce doar un spectacol ceresc si nimic mai mult. Schimbarea este in noi. Ea nu este determinata de transformari de pe o zi pe alta si spectacole ceresti ci de dorinta noastra de a ne schimba si de a cauta iubirea si unitatea. In rest sunt doar naivitati bune de manipulat dorinta unora de senzational.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu