sâmbătă, 26 septembrie 2015

Nu regretati nimic!

Viata este asa cum este. Pentru unii mai buna, pentru altii mai rea. De fapt viata este la fel ca gandurile si energia emanata de individ sau chiar de cei din jurul sau (cand gandurile individului sunt haotice acesta poate fi influentat de gandurile si intentiile celor din jurul sau).
Pentru majoritatea oamenilor viata se afla intr-un regret continuu. Scuzandu-ma pentru exprimarea putin cam nefericita de altfel, pot spune ca toti oamenii au regrete. Problema este ca multi si le prelungesc gandindu-se in permanenta la ele. Acest fapt nu face decat sa prelungeasca energia negativa a faptului pe care il regretati, facand sa repetati anumite greseli din trecut.
Regretele nu fac decat sa va indeparteze de Eul interior. Ele blocheaza accesul spre nivele mai inalte de gandire, oprindu-va sa evoluati din punct de vedere mental si spiritual (inainte de a evolua spiritual este necesara o evolutie mentala, de aceptare a unor noi idei si forme de gandire).
Asa ca nu regretati nimic. Renuntati la regrete. Traiti viata asa cum este ea, bucurandu-va de fiecare clipa, deoarece TOTUL ESTE IN NOI SI NIMIC IN AFARA NOASTRA. TOT ACOLO ESTE SI FERICIREA NOASTRA, CACI ASTA ESTE SCOPUL PRIMORDIAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu