luni, 21 septembrie 2015

OZN-ul american construit de cercetatorii germani

In timpul celui de-al doilea razboi mondial Germania a detinut cea mai inalta tehnologie. O tehnologie ce ii permitea sa distruga orice adversar in lupta directa, dar faptul ca o lume intreaga a luptat impotriva ei aceasta a pierdut.
OZN americanDesi a pierdut, in urma Germaniei naziste au ramas inventii tehnologice care si pentru ziua de azi ar fi considerate avansate. Au ramas si foarte multi savanti germani care, in urma operatiunii Paperclip, au fost preluati aproape integral de catre autoritatile americane. Nici rusii nu au stat pe ganduri si au pus mana pe inventii germane importante cat si pe vreo cativa savanti germani (majoritatea savantilor germani au preferat SUA).
Dupa ce au preluat inventiile germane si savantii germani, autoritatile americane au incercat practic sa continue proiectele naziste si sa le duca la un alt nivel. Cat de departe au ajuns asta nu se stie foarte bine, desi exista multe voci care sustin ca acum SUA are capacitatea de a-l duce pe ET acasa si sa se intoarca inapoi intr-un timp destul de scurt.
Ceea ce se cunoaste nu ne multumeste dar are darul de-a ne face o idee despre unele proiecte nazisto-americane. Un asemenea proiect este cel al aparatului cunoscut sub denumirea de „Lenticular Reentry Vehicle” sau LRV. Acest aparat neconventional ar fi actionat în timpul Războiului Rece deasupra ţărilor din Estul Europei, inclusiv a fostei URSS, fiind capabil să lanseze bombe nucleare de la o altitudine de 482 km.
Proiectul OZN-ului american s-a desfasurat într-o bază secretă din apropierea orasului Los Angeles, sub egida Wright-Patterson. Fiind continuarea unui proiect nazist, la constructia sa au avut contributie in mare parte savantii germani preluati de americani.
Aparatul avea o forma ce ii permitea sa intre si sa iasa usor din atmosfera precum si sa aterizeze usor in orice loc datorita jeturilor propulsoare mobile atasate in locul clasicului tren de aterizare. Probabil ca proiectul a continuat si a evoluat in modele care probabil se afla la ani lumina fata de acest model prezentat in acest articol.sursa articol si foto: http://www.gadgetreport.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu