marți, 29 septembrie 2015

SUA vor manipula ADN-ul uman pentru a crea armata perfecta

DARPA (Defense Advanced Research Project Agency – agenția care se ocupă cu utilizarea celor mai noi descoperiri în scopuri militare) investeste zeci de milioane de dolari (probabil ca in realitate suma e mai mare) pentru a crea soldatul perfect.
Cercetătorii din cadrul Broad Institute, o inițiativă a celor de la MIT și Harvard, institutul implicat in experimente genetice din cadrul unor sectoare precum medicina și agricultura, vor beneficia de nu mai puțin de 32 de milioane de dolari din partea DARPA pentru a-și avansa studiile. Acesti bani vor fi folositi pentru a crea armata perfecta.
Conform cercetatorilor soldatul viitorului va avea membrele controlate cu ajutorul unor interfețe neurale si va avea capacitate de a supraviețui în cazul pierderilor masive de sânge, iar traumele psihice vor putea fi evitate. 
Americanii cand spun ca vor face ceva, ei deja detin acel "ceva". Iar acel "ceva" este la un nivel cu mult peste detaliile pe care ei ni le ofera. Astfel ca, putem deja sa ne imaginam cam la ce tip de soldat are in dotare armata de elita a SUA.

sursa: http://playtech.ro/

Un comentariu:

  1. Control neural al membrelor . S-a mai vorbit despre acest proiect. La ce ar folosi? Să alerge mai repede, să se poată mişca, răniţi fiind? Să execute un ordin care încalcă anumite principii.

    Despre traumele psihice care ar putea fi evitate nu mai citisem. Dacă vor fi imunizaţi pentru traumele psihice, nu vor mai avea o percepţie normală a realităţii, probabil li se va induce convingerea că durerea fizică sau tortura sunt doar halucinaţii. Vor mai şti atunci care e limita răului pe care îl pot genera la rândul lor? Vor mai şti să se strecoare printr-un grup de civili, sau îi vor călca în picioare, urmându-şi ţinta?

    Şi, de fapt, împotriva cui e pregătit să lupte acel soldat al viitorului?

    RăspundețiȘtergere