miercuri, 28 octombrie 2015

Conspiratia stirilor apocaliptice

Daca este sa ne luam dupa stirile din mass media ajungem sa cedam nervos. Fiecare zi a anului pare sa fie de fapt o Apocalipsa. O Apocalipsa profetita de tot felul de prezicatori, cititori in stele sau chiar preoti.
Dupa cum am scris si in alte articole de ale mele, aceste Apocalipse profetite nu s-au adeverit, dar si-au atins telul. Cei care inventeaza acest tip de profetii stiu ca pot influenta Constiinta globala. Asta este si motivul pentru care pun pe media asemenea stiri.
Realitatea o decidem noi, ca si Constiinta globala. O Constiinta globala care poate fi influentata de anumiti stimuli care se repeta la nesfarsit (asa lucra propaganda comunista). Desi nu credem stirea, subconstientul preia informatia. O informatie total negativa care, mai apoi, ne poate afecta - personal si la nivel de Constiinta.
In timp ce citim asemenea stiri emanam o vibratie joasa, negativa. O vibratie joasa, care, la fel ca si informatiile negative preluate de subconstient, ne afecteaza.
Sa nu credeti ca aceste stiri apocaliptice sunt intamplatoare. Ele fac parte dintr-un "bombardament" psihotronic foarte eficient. Din pacate, o mare parte din blogurile si site-urile (asa-zise) de spiritualitate sau paranormal, plaseaza aceste stiri cat mai departe in spatiul virtual.
Am observat chiar ca unii indivizi au o inclinatie catre aceste stiri si viseaza la Apocalipse desi se dau personalitati spirituale. In fapt, stirile apocaliptice sunt si foarte cautate - aduc foarte multe vizionari.
Cum spuneam mai sus, stirile apocaliptice ne influenteaza negativ Constiinta. Cum Constiinta noastra creaza viitorul, inchipuiti-va cam care este efectul unei asemenea stiri. Unii chiar ajung sa creada si sa vizualizeze mental asemenea evenimente, iar vizualizarea este primul pas spre materializare.
Eu am incercat, prin articolele male, sa demonstrez ca acest tip de profetii sunt false. Am glumit pe seama lor si le-am demontat pentru a arata oamenilor ca nu exista niciun motiv sa citeasca sau sa creada asemenea stiri. Sper ca efortul meu si-a atins scopul, macar partial.
Nu uitati - sfarsitul lumii nu vine cand vrea Baba Vanga, Nostradamus, Oculta Mondiala sau parintele nu mai stiu cum...!!! Totul este decis de noi, de gandurile si actiunile noastre. Desi pare ca de fapt liderii mondiali detin controlul, in realitate nu este asa. Totul este in mana noastra si trebuie sa constientizam acest fapt.
Daca doriti sa cititi mass media, cititi numai stirile pozitive. Stiri pozitive care sa va faca sa va simtiti bine si sa va umple de optimism si energie. Evitati publicatiile care posteaza des asemenea stiri - doar citind titlul articolului va poate afecta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu