marți, 27 octombrie 2015

Exista oameni extraordinari - Un fotbalist a facut o demonstratie de magie adevarata... Video

Auzim povesti despre maestri stravechi sau oameni extraordinari cu puteri supranaturale. Povesti care au dat nastere la carti, si mai nou, la filme. Mass media continua sa fie fascinata de asemenea maestri, numindu-i super eroi.
Recent, la un meci de fotbal din prima liga din Venezuela, Carlos Martinez fotbalistul celor de la Zamora, a reuşit un moment de magie imediat după ce a marcat în poarta lui Estudiantes CSC. Dupa reusita, Martinez si-a strans toţi coechipierii lângă el, a ţinut mingea în mână, apoi şi-a retras mâna, iar balonul a plutit în aer câteva momente.
Acest caz nu este unul singular. Sunt mai mult ca sigur ca exista multi din asemenea indivizi care fac lucruri extraordinare, dar care nu indraznesc sa isi arate capacitatile. Este imbucurator ca un asemenea individ apare la tv si demonstreaza multor sceptici ca oamenii sunt capabili de lucruri extraordinare.
Cu totii suntem capabili sa facem lucruri fenomenale, dar o multime de limitari, pe care le-am dezvoltat de-a lungul existentei noastre in aceasta realitate, ne fac sa credem ca suntem doar niste fiinte biologice neajutorate. Totusi, dupa cum vedeti, nimic nu este imposibil... de fapt totul este posibil.

sursa: http://www.prosport.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu