miercuri, 14 octombrie 2015

O americanca declara - Extraterestrii ma duceau pe Luna in fiecare noapte

Niara Terela Isley, o fosta angajata a fortelor americane aeriene sustine ca a fost rapita de reptile extraterestre si dusa pe Luna unde a fost violata in nenumarate randuri. Aceasta mai sustine ca a fost capturata de o creatura umanoida cu coada si dusa intr-o baza secreta de pe Luna.
Niara a declarat ca lucra in Nevada, la o baza a fortelor aeriene americane cand au inceput rapirile.  Dar, aceasta sutine ca isi aminteste foarte putin din aceasta perioada. Femeia a fost rapita, de mai multe ori, si dusa pe Luna, unde a intretinut relatii sexuale cu extraterestrii si a fost pusa sa mute cutii. Aceasta a mai declarat ca a fost violata si de garzi in fata extraterestrilor pentru ca mai apoi sa i se injecteze un drog misterios.
Conform celor descrise sub hipnoza, Niara a fost dusa in spatiu de opt sau de zece ori, intr-un interval de cateva luni, cand avea 25 de ani.
Cazul Niara Terela Isley este unul important. Declaratiile acesteia, facute sub hipnoza, au starnit reactii virulente in interiorul societatii americane. Ce pot eu observa este ca aceasta femeie lucra in interiorul fortelor americane aeriene . Cele mai multe cazuri de rapiri extraterestre s-au inregistrat printre angajatii marilor agentii americane - NASA, CIA, NSA etc cat si a celor care lucreaza in cadrul unor baze militare secrete sau nu (ex. Fortele Americane Aeriene).
Se pare ca angajatii proprii reprezinta indivizii care sunt si "cobaii" propriilor experimente. Spun asta deoarece armata americana aranjeaza aceste rapiri. Cam asa isi cinstesc SUA proprii cetateni.

sursa articol si foto: http://www.realitatea.net/  www.mirror.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu