luni, 5 octombrie 2015

Primul pas spre Schimbare

Toti oamenii asteapta o schimbare a Pamantului. Multi inteleg ca lumea nu este chiar pe drumul cel bun si vor sa faca ceva sa schimbe asta. Totusi cum putem schimba o societate profund marcata de negativitate si depresie. De fapt, este chiar o realitate ca lumea este depresiva. Din ce in ce mai depresiva. Iar ceea ce se intampla in lume pare sa ne impinga catre o depresie cat mai profunda.
Dupa cum spuneam lumea este plina de negativitate si de vibratii joase. Daca vrem sa schimbam ceva trebuie sa umblam la frecventa vibratiilor si sa le schimbam. Cum schimbarea porneste de la noi, atunci noi trebuie sa actionam cu privire la asta.
Schimbarea este destul de simpla si foarte usor de pus in practica - trebuie sa zambim mai des. Trebuie sa zambim pentru a schimba propria noastra vibratie si pentru a influenta pe cei din jur. Zambetul este unul din primii pasi spre Schimbare. Schimband vibratia influentezi lumea, doar suntem "buricul" pamantului.
Invata sa zambesti mai des si sa te bucuri mai mult de aceasta lume. Savureaza aceasta realitate si totul se va schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu