luni, 23 noiembrie 2015

Arhivele secrete francmasonice deschise - Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului

Povestea Titanicului a aprins imaginatia unei lumi intregi. Pe seama acestei tragedii s-a facut si un film foarte apreciat prin faptul ca a reprodus la aceeasi scara dimensiunea si atmosfera vechiului vas. In ceea ce priveste scufundarea sa totul a fost un mister.
Intrebari precum: de ce nu au existat destule barci de salvare la bordul sau sau de ce vasul a accelerat, stiindu-se faptul ca zona in care se afla era plina de iceberguri, raman totusi fara raspuns.
Dar lucrurile nu par sa ramana la acest stadiu. Astfel, potrivit unei arhive secrete care urmează să fie făcută publică, ancheta privind scufundarea Titanicului, în 1912, pare ca a fost viciată prin exercitarea influenţei de către elita Francmasoneriei mondiale, astfel încât persoane protejate de acestă grupare să fie declarate nevinovate, informează Daily Mail.
Aceeasi sursa declara ca liderii piramidei francmasonice ar fi ascuns de-a lungul timpului dovezi legate de scufundarea Titanicului.  Imediat dupa scufundarea Titanicului, autoritatile americane de la acea vreme au ordonat o mare ancheta. O ancheta care trebuia să găsească adevăraţii vinovaţi pentru tragedia care a costat 1.500 de vieţi si care se pare ca a exonerat majoritatea persoanelor importante care au fost implicate, inclusiv proprietarii navei de lux, precum şi căpitanul. 
Arhiva secreta a francmasonilor conţine două milioane de nume de membri din 1733 până în 1923 si demonstreaza amploarea implicării masonice în societatea britanică. Arhiva secreta conţine nume de mari autori, conducători de stat,  judecători, personalităţi militare şi episcopi. Dupa examinarea arhivei masonice, experţii cred că documentele secrete ar putea conduce la o re-examinare a ultimilor 200 de ani din istoria britanică, dezvăluind scara de influenţă masonică din toate nivelurile societăţii britanice. Conform celor de la Daily Mail inregistrările urmează să fie publicate online de serviciul de genealogie Ancestry.
La intrebarea; de ce nu au fost destule barci pe Titanic, raspunsul pare sa ne duca catre liderii americani de la acea vreme. Astfel ca legăturile strânse ale francmasonilor au făcut ca o sesizare a senatului SUA din acea vreme, care a vizat Consiliul Britanic de Comerţ, spunând că numărul mic de bărci de salvare de pe navă a fost stabilit greşit, să fie trecută cu vederea. Ancheta care s-a desfăşurat în Marea Britanie, supravegheată de Lord Mersey, a exonerat Consiliul de Comerţ de orice vină.
Conform inregistrarilor arhivei recent publicate, Lordul Mersey însuşi a fost un francmason de top. Acesta a fost iniţiat in cadrul masoneriei în 1881, la Northern Bar Lodge in Londra. Mai mult chiar, numele a cel puţin doi dintre cei cinci evaluatori experţi în cadrul investigaţiei - John Harvard Biles, un specialist în arhitectură navală, şi Edward Chaston, evaluatorul inginer - au fost gasite în arhiva masonică.  Edward Smith, căpitanul navei Titanic a fost si el, de asemenea, mason. 
Lordul Pirrie, preşedintele şantierului naval Harland and Wolff din Belfast, care a construit Titanicul şi unul dintre directorii societăţii mamă White Star, a fost si el francmasonilor, cel putin asta ne arata arhiva. 
"Ancheta Titanicului care s-a desfăşurat în Marea Britanie a anului 1912 a fost acum  catalogată drept - lapte de var, pentru că i-a exonerat pe majoritatea celor implicaţi. Doar trei pasageri au fost intervievaţi, iar ei au fost toţi de la prima clasă", a declarat procurorul britanic Nic Compton.
Atentatul de pe Titanic a decimat practic o buna parte a elitei britanice dar si americane. Astfel, marile familii americane oculte au reusit sa preia controlul total al finantelor britanice si americane. Rezultatul a fost: impozitul pe venit in SUA, crearea Federal Reserve in 1913, Prohibitia alcoolului, Marea Recesiune din 1929-1933 si inceputul dominatiei mondiale.

sursa: http://www.mediafax.ro/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu