joi, 26 noiembrie 2015

Ce este cel mai important?

Ce este cel mai important? Ce ne uneste pe toti? Ce ne elibereaza pe toti de sclavia care pare sa ne acapereze treptat? Ce ne da sanatate? Ce ne da nemurire? Ce ne da lumina?
Raspunsul este unul cat de se poate de simplu - IUBIREA. Tot ceea ce se intampla in lume este expresia unei lumi fara iubire. Expresia unei istorii in care legea a facut-o cel puternic si nu iubirea. Oamenii au ucis pentru putere si dominatie asa ca au primit ceea ce si-au dorit, numai ca invers - sunt dominati si ucisi fara mila.
Oculta Mondiala reprezinta ura noastra indreptata spre noi. De fapt, dorintele noastre de putere si dominare fara pic de sentimente.
Razboaiele mondiale au fost provocate de Oculta Mondiala, dar au fost puse in practica, fara nicio ezitare, de oameni. Oamenii s-au ucis intre ei fara mila si de multe ori fara regrete. Atunci de ce ne miram ca in Paris, sau in alte orase din lume se petrec atentate atat de sangeroase?
Oamenii inca se confrunta - sportiv, economic, politic etc. Confruntarea sau competitia inseamna lupta. Lupta nu este compatibila cu dragostea. Fotbalistii, afaceristii sau politicienii nu se iubesc intre ei ci folosesc relatii bazate pe interes sau confruntare si pun in practica sentimente precum ura sau frica.
Nu putem sa continuam aceasta realitate in acest fel. Avem nevoie de iubire. Avem nevoie de cooperare. O cooperare care sa construiasca o lume a dragostei bazata pe o adevarata economie si pace.
Capitalismul inseamna combativitate, ceea ce inhiba iubirea cat si dezvoltarea umana. Comunismul, o alta forma de societate, avea la baza niste principii (doar cateva principii) care puteau fi cu adevarat puse in practica. Dar puse in practica de o societate evoluata. Comunismul a fost o doctrina, pliata pe dorintele oamenilor si pe aspiratiile lor, dar a avut un scop murdar - dominatia lumii (precum capitalismul de altfel - amandoua teorii au fost puse in practica de oculti).
Aceste doua ideologii nu sunt valabile pentru aceasta lume. Amandoua au ca scop dominatia - adica dorinta de milenii a omenirii manifestata acum impotriva noastra.
Cooperarea este noua ideologie, forma de guvernare, economie, societate... dar cooperarea se bazeaza pe iubire neconditionata. Trebuie sa ne bazam pe sentimentul iubirii si nu sa ne ferim de el. Iubirea nu este o slabiciune. Iubirea este calea.
Iubirea este schimbarea pe care ne-o dorim toti. De asta nu cred in miscarile de strada - miscarile de strada nu sunt o manifestare a iubirii si a cooperarii. Masele de oameni poat fi usor de manipulat si se pot indeparta facil de ideea de cooperare, atunci cand interesele intervin.
Miscarile de masa din tara s-au calmat din cauza lipsei de coeziune si cooperare. Oamenii inca nu se iubesc intr-atat de mult incat sa coopereze. Si pe aceasta problema se bazeaza si liderii oculti.
Oamenii nu manifesta un activism social dezinteresat... de asta nu merg treburile in Romania si in aceasta lume. Totul are un interes. Dar acest interes nu include iubirea.
Noi vrem sa schimbam lumea in care traim dar raspundem cu ura. Ii uram pe politicieni, pe sportivii care joaca rau, pe afaceristii care fura si se imbogatesc peste noapte, pe liderii oculti care nu au mila de noi etc. Dar ura nu va schimba niciodata lumea.
Oamenii nu reusesc sa aiba timp de meditatie... sunt prea ocupati. Iar cand ajung sa mediteze, nu reusesc sa-si elibereze mintea de stres, frica si ura si sa se lase dusi de valul iubirii.
Iubirea este singurul scop al omenirii. Pare un scop atat de greu de pus in practica dar este atat de usor de iubit. Iubeste si fa tot ceea ce faci pentru iubire. Implica-te in societate sau politica, ajuta, coopereaza. Fa totul in numele iubirii. Asta este cel mai important aspect al vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu