vineri, 13 noiembrie 2015

Descoperire - Marea piramida din Giza prezinta o anomalie ciudata

Piramidele din Egipt nasc in continuare intrebari. Intrebari ce nu pot avea raspuns atata timp cat nu suntem capabili sa trecem de gandirea profund materialista de care ne cramponam zi de zi.
Recent, o echipa de savanti au analizat Piramidele din Egipt cu o tehnologie de ultima generaţie în speranţa de a afla mai multe informaţii despre cele trei structuri celebre, care sunt situate acum în Giza, în apropiere de capitala Egiptului, Cairo.
Dupa analizarea piramidelor cu scanerul termic, cercetătorii au găsit ceva interesant - mai multe pete de căldură misterioase în interiorul piramidelor, inclusiv o porţiune deosebit de mare în interiorul Marii Piramide din Giza (supranumita Piramida lui Keops).
Conform cercetatorilor, materiile diferite - piatra şi aerul -  deţin căldura în mod diferit. Acest fapt ne poate arata ca aceste "anomalii termice" ar putea fi semnul existenţei unor goluri sub suprafaţă, indicând fisuri sau cavităţi în stâncă sau, poate, chiar pasaje secrete sau morminte.
In timpul scanarii, echipa de cercetatori a mai facut o descoperire "deosebit de impresionantă, situată pe partea de est a piramidei lui Keops, la nivelul solului", a declarat ministrul de Antichităţi, Mamdouh El-Damaty.
"Este ceva asemănător cu un pasaj mic în pământ, cu o temperatură diferită, ce duce spre latura piramidei care se atinge de pământ", a mai adăugat  El-Damety.
In timpul cercetarilor s-a observat ca in timp ce diferenţa de temperatură dintre alte blocuri de calcar adiacente a fost între 0,1 până la 0,5 grade Celsius, anomalia din Marea Piramidă este reprezentată de valori cu cu circa 6 grade Celsius mai mult decât temperatura cărămizilor din jur.
"Această anomalie ne va dezvălui, cel puţin, detaliile tehnice ale construcţiilor celei de-a patra dinastie egipteană. De-a lungul ultimilor ani, arheologii au avut multe de învăţat despre muncitorii şi funcţionarii care au vreo legătură cu piramidele", a mai declarat egiptologul Beth Ann Judas. 
Piramidele egiptene contin inca multe mistere. Mistere ce au fost, o mare parte, dezgropate iar acum zac in interiorul "paienjenisului de minciuni si de secrete" ale guvernului de la Cairo. Guvern puternic subventionat de Oculta Mondiala.
Sunt curios daca rezultatul acestor cercetari va iesi la iveala. Intotdeauna marile descoperiri, care la inceput inunda mass media, sunt ingropate treptat pana cand nu mai au cum sa iasa la lumina.

sursa articol si foto: http://www.descopera.ro/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu