marți, 24 noiembrie 2015

Gabriel Cotabita - Mesaj de dincolo...

Recunosc ca nu am fost fan Gabriel Cotabita. Asta insa nu inseamna ca nu l-am respectat ca om sau cantaret. Am ajuns insa sa il respect si mai mult pentru mesajul pe care ni l-a adus de dincolo. Dupa cum stiti, Cotabita a fost aproape de moarte acum ceva timp in urma. De fapt, cred ca a calatorit putin in lumea de dincolo. A vazut lucruri extraordinare iar mesajul sau merita sa fie pe blogul meu. Probabil ca stirea o veti gasi pe tot internetul, iar articolul de azi nu este ceva inedit. Dar orice mesaj care vine de dincolo merita sa fie ascultat de toata lumea, caci acolo este Sursa.

"Prima călătorie a fost undeva prin Evul Mediu, cu nişte cavaleri care se luptau. Nu am stat prea mult pe acolo. Eram un spectator, de parcă mi se povestea", și-a început istorisirea artistul.
"Apoi, m-am plimbat. Am fost la Roma, în Filippine - eu nu am fost niciodată în Filipine, am fost în Australia. Au fost nişte locuri care-mi dădeau puterea să cred că nu am terminat. Sunt nişte mesaje pe care le simţi în minte. Unul era aşa: "Nu te speria! Nu te speria". Răspunsul a venit ceva mai târziu. "Trebuie să te gândeşti la o altfel de viaţă. Trebuie să duci un mesaj de curaj şi că nu se întâmplă nimic dincolo de viaţă". Lumina albă o vezi în momentul în care te duci. Eu nu am văzut nicio clipă culoare albă. Când m-au trimis în zona medievală era o culoare mai închisă, când am fost în Australia, erau cangurii", a mai mărturisit artistul la Antena1.
"După ce am fosta acolo s-a întâmplat ceva: nu mai transpir! Nu mai transpir!...Eu sunt un om care a fost întodeauna un om interesat de supranatural, dezvoltare personală... Eu am fost tentat de tot ceea ce înseamnă această ramură a psihologiei. Dacă erau lucruri despre care ei vorbeau şi eu nu le înţelegeam, acum le înţeleg foarte bine. Acum e clar: trebuie să bucur oamenii, să fiu bun, să fiu mult mai deschis şi toate micile probleme să le fac să dispară. Nu a trebuit să-mi ceară să promit, nu mi-a spus nimeni nimic, dar parcă nici nu ar fi trebuit să-mi spună cineva altceva, dar acum sunt cu totul şi cu totul alt om. Acum, sunt mult mai calm, mai cald, mai lipsit de aroganţă. Era o aroganţă izvorâtă din timiditate. Era o aroganţă ca să nu fiu rănit...Din ce am înţeles eu, nu trebuie să alergi nicăieri. Cică trebuie să-ţi iubeşti oamenii de lângă tine, să-ţi vezi de viaţa ta. Nu am văzut nicio chestie care trebuie urcată...Înainte eram o persoană perfecţionistă, perfecţionism care uneori deranja. Erau persoane care mă considerau din cauza asta arogant, îngâmfat. Acum, s-au limpezit lucrurile şi mi s-a dat şi calea de a rezolva lucrurile".


Un comentariu: