sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Atentatul din Paris - Multiplu atac la adresa umanitatii

Pentru liderii oculti oamenii au aceeasi valoare precum mustele. Pentru a-si duce planul la indeplinire in Paris au fost ucisi peste 153 de oameni nevinovati (estimarea din acest moment). De ce a fost nevoie de asemenea atentate?
Pentru a intelege cum stau lucrurile trebuie sa privim putin in trecut. Terorismul musulman a luat amploare odata cu aparitia pe scena internationala a lui Osama bin Laden. Osama, un agent CIA, care a fost folosit de catre americani in timpul razboiului ruso-afgan si care s-a intors la 180 de grade impotriva Americii - asta este povestea spusa de americani.
In realitate, SUA a destabilizat intregul Orient Mijlociu prin infiltrarea in interiorul acestor state a unor celule teroriste conduse chiar de CIA si NSA. Dar jocul american nu avea sa aiba valoare daca nu se extindea la nivel international.
De fapt, principalul scop a fost, si este, destabilizarea intregii lumi printr-un razboi global atipic.Un razboi care sa permita SUA plasarea de forte armate in mai toate colturile lumii - priviti numai in Romania cata armata a fost adusa.
Razboiul global a inceput oficial pe 11 septembrie 2001, odata cu atentatul asupra turnurilor gemene. Un atentat care a adus in atentia lumii un posibil razboi contra terorismului. SUA  reactioneaza si bombardeaza Afganistanul unde se considera ca se afla ascunsa celula terorista Al Qaeda. Mai apoi SUA ataca inca odata Irakul (precedentul fusese in 1990 cand Saddam Hussein atacase Kuweitul), banuit ca ar detine arme de distrugere in masa.
Curios este ca, odata cu implicarea SUA in razboiul contra terorismului, valul de atentate a crescut. SUA nu numai ca nu democratizeaza aceste tari dar permite formarea, pe teritoriul lor, a unor formatiuni teroriste extrem de puternice. Formatiuni teroriste care, printr-un miracol, reusesc sa se inarmeze pana in dinti chiar cu ajutorul asa-numitilor aliati ai SUA - Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Kuweit etc.
In acelasi timp, in SUA si in Europa adevarul incepe sa iasa la iveala iar oamenii incep sa observe cine a stat cu adevarat in spatele atentatelor din New York, Londra si Madrid, astfel ca povestea cu Al Qaeda si Osama bin Laden isi pierdea din credibilitate. Astfel au aparut alte grupari teroriste ce au culminat cu ISIS-ul.
Istoric vorbind, ISIS-ul a fost formatiunea statala sau terorista (nu stiu cum sa-i spun exact) care a avut, si are, cei mai multi inamici - este curios cum ISIS a rezistat atacurilor americane, franceze, rusesti, iraniene, turcesti, siriene, irakiene si lista poate continua. Evident, gruparea s-a nascut pe plaiurile americane si intr-un spatiu bine controlat de armata SUA. La fel precum Al Qaeda, ISIS a reusit sa stranga bani exact de la aceleasi surse. De la aceleasi surse la care au mai contribuit acum si parteneri din Europa si Orientul Indepartat.
Poze si filmari provenite din Siria (stat destabilizat de SUA) au aratat o armata terorista moderna, ce avea la dispozitie camionete Toyota ultimul tip si arme americane de ultima generatie.
Odata cu afirmarea ISIS, s-a facut remarcata si Franta. Franta, mai mult ca niciodata, s-a implicat in razboiul impotriva terorismului. De fapt, in ultimul timp autoritatile franceze au cautat din toate puterile sa starneasca minoritatea islamica din interior. Femeile islamiste au avut probleme cu voalul lor in Franta. Revista Charlie Hebdo a starnit intotdeauna comunitatea musulmana cu desenele ei iar statul francez s-a implicat asiduu, mai apoi, in raidurile deasupra ISIS.
Mai inainte de acest atentat parizienii au avut probleme cu primii "teroristi". Un atentat fals si prost organizat care a atras suspiciuni din toate directiile. Dar lucrurile nu urmau sa ramana asa.
Razboiul din Siria a starnit o mare migratie de oameni - razboaiele din Irak si Afganistan nu au starnit asemenea migratii. Sub masca migratiei siriena au intrat in Europa mase mari de oameni venite din Irak, Afganistan, Pakistan. Printre emigranti s-au gasit infiltrati si teroristi (teroristii au fost fotografiati si au aparut la tv si pe net)- dar asta a fost o tactica mass media pentru a arata ca teroristii au provenit pe aceasta cale si nu adusi de serviciile de spionaj.
Acum probabil toata lumea va arata cu degetul spre sirienii care au fortat granitele Europei - asta a fost si scopul. Mai mult ca sigur ca mass media se va focaliza pe legaturile dintre emigrantii sirieni si teroristii din Paris. Se va focaliza pe aceasta problema pentru a distrage atentia populatiei de la adevaratii faptasi.
Ma intreb oare cat vor mai suporta oamenii sa fie mintiti pe fata?Masinile japoneze - un aliat de nadejne al ISIS, foarte moderne si perfecte pentru razboiul din desert. Cum au trecut ele prin filtrul controlului american?

sursa foto: https://lupuldacicblogg.wordpress.com/4 comentarii:

 1. Ştiţi, până acum credeam şi eu în scenarii de tot felul. Astăzi, în loc să iau informaţia de pe net, am deschis televizorul. Greşeală. Am simţit, pentru mai puţin de o secundă, o voluptate a ştirii negative. Eu am conştientizat şi am ştiut să mă detaşez, dar alţii, care sunt dependenţi de programele de ştiri ca de un drog?... Repetate, prezentate cu agresivitate, evenimentele de un dramatism acut ajung să fie dorite, se activează forţe greu de stăpânit. Oare păpuşarii îşi dau seama ce fac? Mai au controlul evenimentelor?

  RăspundețiȘtergere
 2. Legiunea straina din Franta..de ce a fost creata si de cine e folosita?

  RăspundețiȘtergere
 3. Legiunea straina din Franta..de ce a fost creata si de cine e folosita?

  RăspundețiȘtergere
 4. Legiunea straina a fost creata de statul francez pentru a reusi sa controleze vechiul sau imperiu colonial... ea mai exista si in prezent, este o armata foarte bine pregatita si care ajuta Franta si Oculta Mondiala sa mentina controlul asupra fostelor colonii.

  RăspundețiȘtergere