duminică, 1 noiembrie 2015

Romania in doilu - Ziua in care energiile s-au manifestat intr-un mod tragic

Gandurile, energia se materializeaza, iar daca exista si un numar critic de indivizi acest fapt se poate produce instantaneu. Astfel s-a intamplat in Clubul Colectiv din Bucuresti unde si-au pierdut viata 27 de oameni, iar alti aproape 200 de oameni au fost raniti.
Energiile, de vibratie joasa, emanate de cei din club si directionate, sub versurile pline de mesaj, de catre trupa Goodbye to Gravity au produs o tragedie. Acest fapt demonstreaza faptul ca "joaca cu energii de vibratii joase" poate produce evenimente nedorite (Halloween-ul fiind o zi incarcata de energii negative).
Aceasta tragedie ne demonstreaza si forta manipularii. Versurile, pline de mesaj, au directionat gandurile oamenilor catre ceva... acel ceva care a produs evenimentul (apropo de ce incercam sa spun in articolul meu - Conspiratia stirilor apocaliptice).
Pe cat de rau ne pare de acesti oameni, pe atat de repede trebuie sa ne detasam de acest eveniment. Si trebuie sa invatam un lucru - cu gandurile si energia nu e de joaca. Iar daca vreti sa va jucati, faceti-o cu energii inalte sau pozitive.

2 comentarii:

  1. Mă tot gândesc la faptul că locul acela e o fostă fabrică în care se lucra la normă, în frig, pe vremuri. Avea din plecare o încărcătură de energii negative.
    Să ne detaşăm, dar făcând ceva înţelept. Haideţi, fiecare, să căutăm pe internet cum se acordă primul ajutor. Nu ia mult timp să învăţăm cum se leagă un pansament, cam cât un jurnal de ştiri.

    RăspundețiȘtergere