marți, 29 decembrie 2015

Extraterestul din selfie-ul unei rusoaice - Video

''Bomba'' fotografică  din avion. Extraterestul din selfie-ul unei rusoaice - FOTO+VIDEOO fotografie poate spune multe lucruri. Acest fapt a fost demonstrat de un simplu selfie realizat de rusoaica Olesya Podgorytov. Olesya si-a facut un selfie in avionul in care calatorea. La prima vedere poza nu parea a contine ceva extraordinar. Dupa ce a distribuit poza pe retelele de socializare si dupa ce a observat comentariile internatilor si-a dat seama ca fotografia ei avea ceva deosebit - o fantoma, sau mai degraba un extraterestru.
"Am încărcat imaginea pe pagina mea şi atunci un val de întrebări şi comentarii m-au invadat. Numai după aceasta am realizat că în imagine este o creatură cu aspect bizar, chiar în spatele meu. Creatura seamănă mult cu un extraterestru precum arată în filme. Iar un jet de lumină trecea prin capul său", a declarat Olesya Podkorytov, femeia care a făcut fotografia.
"Piloţii şi stewarzii sunt foarte superstiţioşi şi poate că există un motiv pentru asta. Dar pot să vă spun, din propria experienţă, că nu am mai întâlnit ceva de acest gen. Poate că există vreo explicaţie cu referire la unele dintre legile de bază ale fizicii", a comentat Viktor Lunev în numele unui centru aerian rus.
Poate poza e un fake. Cert este ca a ajuns pe cele mai mari tabloide. Dvs ce spuneti?sursa: http://www.descopera.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu