vineri, 8 ianuarie 2016

Bitcoin-ul - Moneda ocultei?

Sigla BitcoinIn timp ce mai toate monedele s-au depreciat si si-au pierdut din valoare, Bitcoin-ul, moneda virtuala recent scoasa la iveala, pare sa castige teren. Cel putin asta ne arata ultimele grafice, care ne spun ca Bitcoin-ul a fost, anul trecut, cea mai performanta moneda.
Bitcoin-ul este o moneda virtuala care a aparut in anul 2013. La inceput a avut o evolutie exploziva, dar cea mai mare piata valutara cu Bitcoin, Mt. Gox, a "implodat" si a dat impresie lumii intregi ca noua moneda virtuala a "decedat".
Dupa inchiderea Mt. Gox a urmat si inchiderea pietei online subterane Silk Road. O piata subterana ce se baza pe pe Bitcoin pentru tranzactiile cu arme si droguri. Se pare totusi ca moneda virtuala a supravietuit, miraculos pot spune, unor asemenea mari probleme.
Bitcoin-ul a fost si este o moneda a mafiei. Iar mafia este controlata de Oculta Mondiala. Dupa cum am declarat mai sus, Bitcoin-ul a facut posibile tranzactii importante de droguri si arme in toata lumea ceea ce arata ca ceva nu este in regula cu aceasta moneda. Faptul ca ea a supravietuit dupa ce principalele piete virtuale au cazut ma face iar sa fiu suspicios.
Foarte multi experti financiari vad aceasta moneda ca principala valuta forte mondiala. Iar faptul ca e virtuala si ca emiterea si tranzactiile ei pot fi controlate usor de catre elite imi sporeste si mai mult credinta ca Bitcoin-ul este un fel de moneda test pentru urmatoare valuta unica.

sursa foto: http://economie.hotnews.ro/

Un comentariu:

  1. Da , si putini o inteleg ... nu are nicio acoperire in nimic, este rezultata de niste programe de calculator care fac ceva ce foarte putini inteleg ...

    RăspundețiȘtergere