marți, 5 ianuarie 2016

Hillary Clinton promite ca va spune adevarul despre extraterestri

Candidatul democrat la alegerile din SUA, Hillary Clinton, a declarat ca daca va deveni presedinte va "lamuri problema OZN-urilor". Aceasta a mai declarat ca s-ar putea deja sa fi fost vizitati de extraterestri, scris The Mirror, preluat de hotnews.ro.
Hillary spune ca va trimite un grup operativ la Aria 51, celebra baza secreta din Nevada. Anterior,  John Podesta, şeful campaniei lui Hillary Clinton, a solicitat publicarea tuturor documentelor privind OZN-urile deoarece “poporul american poate face faţă adevărului”.
Oare Hillary Clinton va spune adevarul? Este o intrebare care arata de fapt intentiile Ocultei Mondiale. Da... Oculta Mondiala ne va spune adevarul, ca nu suntem singuri... de fapt ne spune deja prin filmele documentare si artistice care apar intr-una pe micul si marele ecran si care au ca principali eroi extraterestrii.
Mai mult ca sigur ca va veni si momentul cand ni-i va prezenta. Intrebarea este insa - care extraterestri? Si asta este intrebarea decisiva, deoarece, mai mult ca sigur ca entitatile care conduc planeta vor iesi pe jumatate afara. Dar cine ii va vedea cu adevarat?

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu