vineri, 29 ianuarie 2016

Misterul imaginilor "extraterestre" publicate de CIA

Recent, CIA  a publicat o serie de imagini care par sa sustina existenta extraterestrilor. Imaginile au fost publicate pe Twitter si coincid cu aparitia pe micul ecran a celebrului serial american Dosarele X. Pentru o mai buna documentare, agentia CIA face trimitere la site-ul oficial CIA, unde sunt publicate zece documente, rapoarte, referitoare la diverse aparitii ale unor OZN-uri.
Imediat, mai toate publicatiile au preluat aceasta stire, astfel ca internetul a fost "inundat". O stire care, mai mult ca sigur, a avut un scop precis, la fel cum au si noile episoade ale celebrei serii Dosarele X.
Curioasa este si marturia celui care sta la baza serialului cu pricina - Chris Carter. Acesta a declarat recent ca a fost vizitat de un individ, in timp ce lucra la prima serie X Files, care i-a spus ca a lucrat intr-un loc secret guvernamental. Individul i-a mai spus ca filmul facut de acesta se apropie de realitate.
Carter mai spune ca a trecut pe la CIA ca sa faca niste investigatii si, in drum spre iesire, a fost oprit de niste agenti care l-au intrebat ce are de gand sa faca. Conform acestuia, CIA  parea sa fie interesat de mesajele pe care acesta le transmitea prin film.
Gandind logic, la cat de controlata este industria cinematografica si de televiziune din SUA, tot ceea ce a fost prezentat in Dosarele X a fost trecut prin filtrul agentiilor de securitate americane. Chiar canalul care transmite serialul (Fox Broadcasting Company) apartine practic de Oculta Mondiala.
Faptul ca "omul dosarelor x" a ajuns in interiorul agentiei CIA, pentru a studia cazul OZN, ne spune multe despre Chris Carter. Cine poate patrunde in interiorul acestei agentii ca sa studieze niste cazuri ultraclasificate? Raspuns - doar cei care pot si li se da voie.
Stirea despre extraterestri si noul film Dosarele X vin cap la cap. Ideea ocultilor este de a declasifica fenomenul OZN. Dar de a-l declasifica in felul lor. Ei vor spune doar ce vor despre fenomenul OZN si despre anumiti extraterestri, pregatind calea pentru o dezvaluire de proportii.
Cat despre Dosarele X - serialul merita vazut, sunt prezentate foarte multe mesaje reale, dar trebuie avute in vedere si dezinformarile din film, care predomina.

surse: http://www.bzi.ro/
          http://www.disclose.tv/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu